Tegnap írt fel a doktornő Sinlacot a babámnak, mondta is hogy napi egyszer adható, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha kap Sinlacot, akkor aznap tejpépet (Milupa) már nem ehet?
Mert a Tejpépre is azt tanácsolta, hogy napi egyszer adjam csak. Vagy a kettő nem is hasonlít egymásra?
Olvastam a leírását mindkettőnek, a vitaminok majdnem ugyanazok, és így nem tudom, hogy hogyan adjam. Nem szeretnék bajt okozni a kisfiamnak.
Szia!
Kisfiam 7 hónapos, napi 1x evett sinlacot és 1x tejpépet is (HA-s milupát). Nem ugyanaz a kettő! A tejpépet én azért adtam, mert extra bukós, és jobban bennmaradt, mit a tápszer. Tejes étkezésnek kell lennie kb. 5 decinek egy nap, és a kisfiam tápszerből 2 evésre csak kb. 300-340 milit eszik meg. A sinlacot meg gyümölccsel vagy zöldséggel adtam (tízóraira vagy vacsira). Mostanában már a sinlacot csak a főzelék dúsítására használom, mert így több benne a kalória és jobban meg is eszi.
Ja, és ha megnézed a dobozát, rá is van írva, hogy napi 1-2 evésre.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Nyomtam a zöld pacsit nektek!:)
Jövő héten jön a védőnéni és akkor megkérdezem, hogy mit ajánl, és megírom nektek.:)
Kedves utolsó válaszoló!
Megírnád, hogy adod a főzelékhez a Sinlacot? És olyan kb. arányti légyszi, írnál? Porként, vagy vízzel bekeverve?? Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!