Kisfiam nem akar szinte semmit megenni (anyatejen kivül) Jön a foga. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tippek, esetleg valami jo recept?2017. ápr. 24. 14:39
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy mennyi idős. A hozzátáplálás elején semmi baja nem lesz, ha nem kap mást anyatejen kívül arra a pár napra, amíg jön a foga. Ha nagyobb és több étkezés ki van már váltva, akkor talán a folyósabb állag jobban a kedvére lenne. De nem egyformák a babák, az enyém pl pépet szépen evett, cumisüveget viszont úgy visszautasította, hogy csak néztünk. Ha van már foga és a pépes kaját utasítja vissza, akkor akár meg lehet azt is próbálni, hogy rágcsálni vajon lenne-e kedve. Lehet az meg jól esne neki.
4/9 anonim válasza:
Jut tej az ujszulottnek is?
Egyebkent ha csak ezt fogadja el, akkor ez van. Probalkozni kell tobbszor. Akar joghurt, akarmi, ami nem olyan ragos neki. Kb 1 eves nem?
5/9 anonim válasza:
Tényleg nem mindegy, hogy milyen idős. Lehet, hogy már ő akar kanalazni. Nálunk ez volt.
6/9 anonim válasza:
Az enyem azota eszik jol, miota jon a foga. Valoszinuleg husiti ( amikor gyumolcsot kap) vagy melegiti (amikor fozeleket kap) az inyet az etel es ez jol esik neki.
Kiserletezz..Anyukam azt mondta, o levagta egy cumisuveg cumijanak a felso reszet es abbol adta a bebietelt mert mashogy nem ettem meg...
7/9 A kérdező kommentje:
Igen 1 eves, az ujjszülött meg a s zomszedome,
neki irtam ki az elözö kerdest eredetileg, mert en mar nem tudtam neki mit mondani :)
A cumisüveg szajjat levagni nem rossz ötlet!!!
2017. ápr. 24. 22:49
8/9 anonim válasza:
Verd szájba. Oszt mongyad neki hohy zabáljon.
9/9 anonim válasza:
tedd ki az utcára had legyen szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!