Szoktatok turiban vásárolni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 15:28
1/13 anonim válasza:
Persze!
Nagyon jó ruhák vannak, potom összegért!
Te szoktál?
2/13 anonim válasza:
igen elég gyakran.jó állapotban vannak a kis ruhácskák,és ami nem utolsó szempont olcsó!
3/13 anonim válasza:
Én ritkán, fél év alatt 3-szor vásároltam turiban.
4/13 anonim válasza:
igen,a ruháink nagy része abból van.
5/13 anonim válasza:
Igen ott is szoktam, imádok vásárolni:-)))
6/13 anonim válasza:
Igen, jóformán az összes babaruhánk onnan van, nagyon szépek. Néhány újat kaptunk ajándékba, de ezek között van olyan is, ami egyszer sem volt a babánkon.
7/13 A kérdező kommentje:
Természetesen szoktam én is, de valahogy már nem találok olyan szépeket mint mondjuk fél éve. Én amúgy kecskeméti vagyok.
2010. máj. 14. 15:43
8/13 anonim válasza:
3. vagyok. Én is azért járok ritkán, mert valahogy mindig olyan csúnyácska állapotúak vannak, ami szép, az meg drága. Debrecen
9/13 anonim válasza:
Szia! 14 hónapos a lányom és mostanában, január óta nem találok jó kis rucikat rá, pedig előtte szinte az összes kis rucija onnan volt. De valamiért nem találok rá az elmúlt hónapokban.
10/13 anonim válasza:
Itt nézzetek szét!!!! Ajánlom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!