Fogzáskor lehet hőemelkedése a babának? Bőv. Lent.
Babám 6hónapos. Nincs még foga, de ma reggel feltűnt, hogy kicsit meleg a keze. Később megmértem a hőjét, mert még mindig melegnek éreztem, 37,1(levonva).
-Ennyi hőemelkedésre kell neki kúpot adni, vagy valamit? Nem fog feljebb menni a hője?
Másik dolog, hogy miután megmértem a hőjét, bekukucskáltam a szájába. Duzzadt íny, nyáladzás nincs, viszont a felső ínyén a két első fog helyén, és az egyik mellett is, tehát három helyen, pici fehér pontocska van. Ezek a fogak lennének? (Mi más?). Az létezik, hogy még nincs foga, de most egyszerre 3 jön, ráadásul mind felül? Köszi szépen a válaszokat.
Hőemelkedésre nem kell kúpot adni, csak 38 fok felett.
A dokink szerint a fogzástól nincs láz, hanem legyengül az immunrendszer és emiatt van láz. A fiamnak 39 fokos láza volt egyik alkalommal, el is küldött a doki vizeletvizsgálatra, fül-orr-gégészetre, minden lelet negtív lett, így hát ő is azt mondta, akkor valószínűleg a fogzás okozza. Meg is jelentek hamarosan a fogacskák. F
11 hónapos koráig egy foga sem volt a fiamnak,utána 4-esével kezdtek kibújni.
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat!
Valóban napközben valamivel nyűgösebb mint szokott, ám ami inkább feltűnt az az, hogy nagyon nyugtalanul alszik 2-3 napja éjszaka. Állandóan fészkelődik, meg félóránként nyafog a cumiért, pedig már 5 hónapja nem ébredt fel éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!