Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ujszülött baba keservesen...

Ujszülött baba keservesen ordit minduntalan ha ki akarom vinni, mozesben es autosülesben is. Nem alszik el es nem is lehet ilyenkor megnyugtatni. Mitöl lehet ez?

Figyelt kérdés
Kellemes az idö, evett, aludt... Ugyanezt csinalja a kisägynäl. Nem äll le, igy velem alszik ejjel nappal, egyedül nem... Nem igy terveztem..
2017. ápr. 21. 23:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ok,ha van már 2 gyereked,akkor meg főleg nem értem mit értetlenkedsz??? Nem minden gyerek egyforma! Elő a Btervvel!

De nekem mindegy,nem az én képembe üvölt a gyerek...

2017. ápr. 22. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Miert kell bunkonak lenni mindjart? Csak egy kerdest tett fel. Nyilvan tudja h minden baba mas ha mar van neki ket gyereke!

Sajnos hiaba tervezunk barhogy tuti maskepp alakul. Ferjedtol, nagymamaktol kerj segitseget h te "csak" a picivel tudj lenni. Nem egyszeru ez se kicsiknek se babanak se neked. A polya nekunk sokat segitett szeretett benne lenni het hetes koraig. Abban is altattam meg dajkaltam. Ni szornyu hasfajosak vagyunk. Akk eselytelen letennem ot. Nektek nem lehet ez a gond?

2017. ápr. 22. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is a nick neved ismeros es kerdeztel mar parszor, nemreg pl az egy eves gyerekerdol. En sem ertem!:))) es nem kotekedni akarok....a nagy is veled alszik meg?
2017. ápr. 22. 23:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Bocsi az összezavarasert, tenyleg furanak tünhet :D Szomszede (bnö)a 3. picuri :D Mar nem tudtam hogy segiteni rajta, mit mondani ezert erdekeltek tippek! Mi polyat nem hasznaltunk,eszembe sem jutott.... Viszont az a "csak kinyomni tudod" utolag attirt komment felidegesitett, ezert valaszoltam a "neveben". Sorry
2017. ápr. 24. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, jól van, most meg màr a szomszèdè... 😀

Beszèlsz össze-vissza!

2017. ápr. 25. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!