Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Reggeli 1. vizeletet vihetek...

Reggeli 1. vizeletet vihetek a labornak vagy ott ragasztják fel a vizeletgyűjtőzacsit?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a kislányom veleszületett vesetágulat miatt áprilisban húgyuti fertőzéssel kórházban volt (Bethesda), most jövünk a nephrologiáról, a doki adott beutalót vizeletvizsgálatra(Bethesda laborjába), ahol a reggeli 1. vizeletet kérik . Elég ha beviszem a laborba a reggeli 1. vizeletét? Nem szeretném feleslegessen magammal cipelni a kislányom...A válaszokat előre is köszönöm.
2010. máj. 14. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, elég ha beviszed a vizeletet. A zacsit még hajnalban tedd rá ha sikerül és figyeld, hogy ne legyen popsikenőcsös a baba mert akkor nem ragad rendesen rá a vizeletgyűjtő tasak,elcsúszkál a helyéről.. sajna én úgy jártam, hogy elcsúszott emiatt és később ott álltam és vártam készenlétben a zacskóval , hogy mikor pisil újra.
2010. máj. 14. 10:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Megfogadom a tanácsod :)
2010. máj. 14. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt tudnám neked javasolni, hogy inkább hívd fel a kórházat ahonnan a beutalót adták, és kérdezd meg, hogy ők akarják -e megcsinálni, vagy elég, ha te leveszed otthon. Mert ha véletlenül pozitív lesz az eredmény, nehogy azt mondják, hogy te vetted le rosszul. Legalábbis nálunk van ilyen. Az én fiam is vesebeteg, sokszor vettem le itthon, de van, hogy a kórház csinálja.
2010. máj. 14. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha Neked kell otthon levenni a vizeletét, figyelj arra, hogy az egész punciját takarja a zacskó!
2010. máj. 14. 12:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a további válaszokat!
2010. máj. 14. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A vizelet ne legyen 3óránál régebbi.Szerintem persze,hogy leveheted,nem hiszem,hogy ott kellenne várni,még pisil a kicsi.
2010. máj. 14. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!