Hallottatok róla, hogy a Pingvin/Panda patikákban (ország dél-keleti részében vannak) 299 a 72 db-os Neogranormonos törlőkendő?
Nálunk szimpatika van és ott 275 volt. Vettem belőle, de én nem szeretem, túl kemény és durva. Sokkal jobb már akkor a tesco-s is ennél. Sőt, szerintem az ez egyik legjobb.
+
+,+
+,+
,
++
Sok patikában szokott 300 forint körül lenni, múltkor én is vettem 300 valamennyiért Bp-en, (Kispesten)
utolaó
Szerintem jó, vegyél belőle.
Igaz, hogy mi drágábban vesszük, de mi csak ezt használjuk.
Nagyon szeretem, nincs olyan erős, mű illata, így tényleg bátran törlöm a babám kezét, esetleg arcát is vele.
Ami negatívum talán annyi, hogy a teteje nem eléggé nedves, de én mindig fejjel lefelé fordítom.
Ez tényleg nagyon jó árban van, és ez nem egy utolsó szempont.
Mi 6 hetesek vagyunk, minden pelusunk kakis, úgyhogy egy törlőkendő gyár nem lenne nekünk elég.
Azt nem tudom, hogy a törlőkendő milyen, de abban biztos vagyok, hogy felületi sérülésekre, a babapopsi kipirosodására a lehető legjobb a neogranormon. Persze mindenki más, lehet, hogy a te babádnak nem ez fog beválni, de Édesanyám hálaimákat rebeg azóta is, hogy milyen hamar eltüntette és milyen jól megnyugtatta a bőrömet még a fogzáskor is, amikor aztán nagyon ki tud pirosodni a kakitól a babapopsi.
Az a helyzet, hogy a mai napig használom sebekre, ha elvágom a kezem, leégek, elvakarok egy szúnyogcsípés, stb. és tényleg használ. Nem tudom, láttad-e a Bazi nagy görög lagzit, amiben a lány apja mindenre ablaktisztítót rakott. Na nekünk a neogranormon a család "ablaktisztítója" :D
A lényeg csak annyi, hogy ha mégsem vennél neogranormon törlőkendőt, mert esetleg durva, mint hogy az első hozzászóló írta, a kenőcsöt mindenképpen ajánlom!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!