Miért dörzsöli az orrát 3,5 hós babám? Sokat tüsszent, szokott kis "fikusz" is lenni az orrában, az irritálhatja? Ti kiszeditek mindig, ha látjátok, hogy van az orrában?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 22:12
1/8 anonim válasza:
Nekem az öblítőtől tüsszögött sokat. Azóta nem használok, csak ecetet.
2/8 anonim válasza:
Ha a beszáradt "fikára" gondolsz (bocs, nem tudok rá szebb szót), kézzel kiszedem, amit elérek, mélyebbre nem nyúlok semmivel.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg allergiás valamire! Lehet az mosópor, dohányfüst, virágpor, és még a jó ég tudja, hányféle dolog!
Mindenképpen vidd orvoshoz, mert egy idő után akár asztmává is fajulhat a dolog!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem használok öblítőt. Ma reggel kb. 10-szer tüsszentett egymás után. Most délután kibányásztam a cuccot az orrából, orr spray és kis kézi szívóval, még nem mertem elővenni a porszívósat.
2010. máj. 13. 22:35
5/8 A kérdező kommentje:
Már bocs, de gondolhatod, hogy nincs cigifüstben a babám, hogy az irritálná az orrát.
2010. máj. 13. 22:37
6/8 anonim válasza:
Az én babám akkor szokott sokat trüsszenteni,mikor beteg lesz.Ez másnapra meg is szokott mutatkozni.De remélem nálatok nem ez lesz.Ha nagy orr váladékot látok,sterimárral befujok,szépen feloldja és egykönnyen kitudom venni.
7/8 anonim válasza:
szerintem érdemes kiszippantani az orrából a látható váladékot. Ez olyan mintha mi reggel nem tudnánk orrot fújni, zavaró lenne egész nap. És ne röhögjetek, de én a porszívós orrszívót használom (aminek van egy hosszabb műanyag csöve is), de nem a porszívóra csatlakoztatom, hanem én szívom ki szájjal. Természetesen a kb 30 cm-es cső miatt még véletlenül sem kerülhet a számba a fikusz... (((: és mivel még pici a baba, nem ijeszti meg a porszívó. Szabályosan rötyög mikor előveszem az orrszívót...
8/8 anonim válasza:
én is kibányászom mindíg, ha látom, hogy van az orrában cicakaka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!