Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egerben mennyibe kerül a...

Egerben mennyibe kerül a babaúszás? Jók a foglalkozások?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Off lesz csak sajnos,de én holnap akartam felhívni az iszit,meg szombaton levinném a lányom de csak megnéznénk egy órát ha lehet!

Holnap megírom!5 hós a lányom,ti mekkorák vagytok?

2010. máj. 13. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Picit off, de ez is egy vélemény. Én nem vinném, mert nem tiszta a víz. Úszó ismerősöm se viszi ide be a kislányát, mert a sulisok is ebben a medencében tanulnak úszni, és amúgy is bárki mehet abba a medencébe. Én is abba úsztam ,mert a nagy medence nekem hideg. Hát nem voltam elájulva a tisztaságtól én sem
2010. máj. 13. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok!Igaz hogy az én időmben még babákat nem hordtak,de én 3 éves koromtól úsztam!16 éves koromig,egészségügyi okok miatt kellett abbahagynom!De én örülök,hogy van ilyen lehetőség,és nagyon fejlesztő hatású,és a kötődést is erősíti!

Ennyi erővel strandra se,meg játszótérre se menjünk!?

Nem bántani megbántani akartam,csak ez a véleményem!

2010. máj. 13. 20:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkét véleményt.

Az én babám 5 és fél hós és én is vinném , ha már van lehetőség.

2010. máj. 13. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Na az első válaszolót én is megnézem mit ír holnap, mert ez engem is érdekelne. Máris mennyien mehetnénk együtt usziba :)
2010. máj. 13. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sikerült felhívnom,szombaton van,9-től és 9:30-tól! aki 9-re megy annyk fél kilencre kell ott lenni,mert háromnegyedtől gyógytornász nézi a babákat!Aki a fél 10-esre megy annak 9-re kell ott lenni!Öaltözőben csak a babások vannak!

van bérlet 4 alkalmas 7500 és ez átruházható vagy nincs időkorlát a felhasználásra!

Egy alkalom 2200 ft!

Mi megyünk szombaton,remélem hamarosan találkozunk!

Üdv

2010. máj. 14. 09:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi az infot, lehet hogy mi is megyünk, de még nem tudom hogy alakul a hétvégénk:)
2010. máj. 14. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi már fél éve járunk! Gyertek nyugodtan! A víz tiszta, mert frissen van cserélve, szombat reggelre az uszoda is ki van takarítva melegebb is, mert ez az előírás! Kötelező az úszósapka és a zuhanyozás! Két turnus van: 9 (3/4 9) és 9:30 (9:15) Mi nagyon szeretjük! Pötyi néni egy angyal, imádja a gyerekeket! A kisfiunk rengeteget fejlődött! Gyertek el holnap!!! Megéri!
2010. máj. 14. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
És milyen felszerelést kell beszerezni a babának pontosan?
2010. máj. 14. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Úszópelenkát. Ezenkívül neki más nem kell! Vigyél testápolót, hogy a babát a végén át tudd kenni! Én sokáig kenegettem ott!
2010. máj. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!