Másnak sem tűnt el a "barna terhességi csík"? ami a köldöktől lefele indul függőlegesen!
Hát most nem igazán nyugtattál meg:( 5,5 hónapos a csemeténk és azt gondoltam 1-2 hónap még és el fog tűnni, ezek szerint inkább évek:(:(:(
Halványodik az enyém vmennyire, de nem tűnt el. Biztosan el fog tűnni, csak a hormonok még nem álltak helyre. Menstruálsz már?
én azt olvastam, hogy 9hónapig sötétedik, majd szülés után ugyanennyi kell neki, h eltűnjön-nekem is kb így volt.
nekem első terhességemnél sötét volt, másodiknál nem jött elő.
idővel bizti elmúlik! :D
Első baba után kb 6 hónappal kezdett halványulni, de legalább 3-4 hónap volt mire nagyjából eltűnt.
most 3 hós a kisfiam, és már most sokkal halványabb, mint anno mikor feltűnt fél év múlva, hogy mintha fakulna...
most viszont magasabbra jött fel - érdekes
köszönöm mindenkinek, végülis nem nagy probléma ha ott marad, csak azt hittem elmúlik.
szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!