Véleményetek szerint ez a megoldás kaki ügyben?
Én mindig ánizsteát vagy édesköményteát adtam a gyerekeimnek,és jól bevált hasfájás ellen. Ha pedig hasmenésük volt,akkor reszelt sárgarépát főztem meg,egy kevés vízben,és annak a levét adtam nekik. Ez megfogta a székletüket.
3 hetes,anyatejes babának nem is lehet nem híg széklete.
Mind ket babam anyatejes volt es bizony addig meg nem kezdtek el szilard etelt enni addig olyan volt a szekletuk mint ha hasmenesuk lenne es ez teljesen normalis.Vizet egyik sem ivott 5 honapos korig.
En sajnos semmilyen teat nem tudtam velok meg itatni nem fogadtak el.
Az emberiségen meg az segítene, hogy az ilyen védőnőket kilőnék a Marsra. Bár minek szaporítani a katasztrófa súlytotta övezeteket....
Nehogy adj bármit a babának, az a normális, ha híg a széklete!
19:59-es!
Nagyon-nagyon jót röhögtem!!!! :D
Egyébként tök igazad van!!! Ilyen védőnőt, te úr Jézus....:(
3 hetes babának nem kell semmi, csak az anyatej!
A széklete pedig tuti jó. Én is azt hittem először, amikor láttam a pelusban, hogy ez hasmenés, vagy hasonló, de megnyugtattak, hogy ez normális.
És 6 hónapig valóban híg, anyatejes volt a kakija, mert addig csak szoptattam.
Jajj, és visszasírom azokat a "fini" anyatejes kakikat.
Mióta megy a szilárd kaja olyan büdi a pelus..:( főleg amikor banános-túrót eszik a kisfiam! :D
Na, ez is egy "szuper" védőnő. A saját védőnőmből akkor lett elegem, amikor azt mondta, hogy vegyek egy füldugót és ha éjjel sír az újszülött kisfiam tegyem be a fülembe,tanulja meg, hogy éjjel aludni kell, ezt teljesen komolyan gondolta. Én erre csak annyival reagáltam, hogy többet nem kell jönnie.
Szóval, nincs semmi baja a babád székletének, minden anyatejes babának ilyen. Az én babámé is aranysárgás, folyós volt.
További jó babózást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!