Anyukák, van köztetek olyan, aki csípőficammal született és szíjban, vagy gipszben volt? Terhesség során ez milyen komplikációt okozott? Természetes úton szülhettetek? Szülés után helyre jött, vagy mi lett?
Ha szeretnél úgy járni, mint nagymamám, akkor ne mondd el. Két gyerek után, már 23 évesen csípőprotézisre szorult.
Egyébként róla tudta az orvos, de akkoriban császár még fel sem merült.
Ugyanebben a helyzetben voltam/vagyok. Én is aggódtam,így megkérdeztem egy szakértőt. Ezt a választ kaptam:
De nekem nincsennek fájdalmaim. Szerintem ne titkold el, mert nagyobb bajod lehet mint a császár.
Első vagyok
Nem mondtam el a dokinak, mert nem volt semmilyen panaszom, nem gondoltam, hogy fontos lehet. Nyilván szólok, ha érzem gond van... köszönöm a lepontozást
Ez elég nagy butaság, hogy nem mondod el a dokidnak, ezzel magadat és a babát is veszélybe sodrod. Ha szülhetsz így, akkor nem fog császározni, ha pedig nem szülhetsz így, akkor mi van, ha közben adódnak komplikációk?! A sürgősségi császár egy dolog, de még bajotok is lehet...
Amúgy a derékfájás és csípőfájás sok terhes nőt kínoz, nekem is egyre gyakrabban fájnak, pedig nem voltam csípőficamos. Reggel konkrétan alig bírok lábra állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!