Valami aranyos ötlet születesnapra?!
Lányodtol talplenyomatos kép v gipsz.
Poénos es felenthetetlen ha ugyanez az autóján fogadja munkába induláskor vagy reggel a tükrön boldog szulinap felirattal
Te meg estére szexi cuccban
A baj hogy ezt a lenyomatot keszitettuk nagyszuloknek mar. :(
Viszont a szexi cucc meglesz mert akk telik le a hat het :D
Én ezt mindenképp meg fogom játszani :)
Hat hetesen is mocorog már annyira, hogy szerintem meg lehet csinálni!
Lehet mondjuk hogy egész nap egy pokróccal kell a vásznon feküdnie, hogy azért puha legyen neki a "talaj", de ötletnek remélem jó :)
Maximum alapból alakzatba nyomod ki a festéket, hogy ha kevés is a mozgás rajta, akkor is dekoratív lesz..
Negyes-ez ugy van hogy temperat nyomok a vaszonra es ra foliat? De akkor eleve mar elvaltozik nem?
Bar otletes. Tetszik :) meg kitalalom.
csak hogy nem e lenne hideg a kicsi testenek.
Kérdező,
Igen, vászon (vagy más alap), tempera vagy akril festék (az nem fakul ki ha megszárad) és fóliával körbe.
Én ha csinálnám, szerintem plédet terítenék rá. A súly azon is átmegy a felületre. Maga a pléd meg szerintem nem nyomja el a gömböcskéket annyira. Szerintem.. :D
A polo is aranyos csak a baj h kisvarosban lakunk itt jemtudom itt hol csinalnak meg :( pedig tetszik.
Na agyalok ezen a vaszon dolgon is. :)
Ó. Koszonom :) akkor megcsinalom enis.
Es csak annyir irtal ra hogy boldog szuletesnapot apa?!
Nagyon edes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!