Baj, hogy nem szoktattam rá kisbabám a cumira?
Figyelt kérdés
Immár 4 honapos, most már erőszakkal se lehetne a szájába tartani a cumit, nem szereti. Így viszont este csak cicin alszik el, éjjel is mindig szopizni akar, ha megébred, márpedig gyakran ébred, és nappal is elég nehéz elaltatni egy-egy félórára.2008. okt. 13. 09:28
1/2 anonim válasza:
szerintem nem baj...kb 4-5 hónapos volt a gyerkőcöm mire elfogadta a cumit(én se cumi párt se cumi ellenes nem vagyok a gyerkőcre bíztam:))...sétálásoknál elcumizgatott,de kb 8-9 hónapos koráig volt "érdekes" számára...mivel én is szoptattam,a cicizést ő is jobban szerette.Esetleg ha neked kényelmetlen a cumiztatás a melleden többször kínáld meg a cumival,hátha megnyugszik azzal is....nálunk is cicin volt az elalvás 9 hónapig,de annyira nem bántam,hisz utána ez a kötődés is megszakadt:((...
2/2 anonim válasza:
Szerintem sem baj, az én 3 hós kisfiam sem szereti, a cumisüveget sem! Ugyanakkor én amikor már nagyon nem tud pl. elaludni, vagy nagy a nyügi akkor úgy cumiztatom, hogy fogom a szájában (persze nem erőszakkal) és akkor elnnyammog rajta majd elszundizik (max 10 perc így) és kiköpi, amit persze egyáltalán nem bánok. Esetleg próbáld meg altatások előtt, hátha segít. Ringatom is persze közben, de mindig sikerül elszundiznia (ha nem is órákra). Sok sikert és jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!