Férj-Anyós kérdés!? Elolvasnátok? Mindenki véleménye érdekel.
Mivel a férjemről és az anyámról van szó, nem tudom objektíven kezelni a dolgot, ezért érdekelne a Ti véleményetek.
Babánk 10 hónapos, egy városban lakunk az anyámmal és az anyósommal is. Hétvégenként járunk hozzájuk, egyik nap egyik, másik nap másik nagymamához, ez eddig okés. Az anyósom kb. egy héten 1x jön a gyerekhez, anyám pedig kb. minden második nap, pl. hétfő szerda péntek. az a gond, hogy ezt a férjem sokallja. Anyukám nagyon szereti a babánkat, neki Ő az első unoka, míg anyósomnak az 5. Mindig szól, hogy mikor jönne, alkalmazkodik, és fél óránál, óránál többet nem marad. Ha délután nem vagyunk otthon, akkor este, fürdésre jön le, az igaz, hogyha eltökéli, akkor mindig próbálja úgy "igazítani" a dolgokat, hogy lejöhessen. Én nem érzem Őt "soknak", vagy tolakodónak, de lehet, hogyha ugyanez a szitu lenne az anyósommal, én is úgy gondolkodnék, ahogy a férjem.
Szerintetek hogy lehetne megtalálni az arany középutat? Egyáltalán mi az aranyközép út ebben a helyzetben? Anyámat sem akarom megbántani, nem akarom kerek-perec megmondani neki, hogy jöjjön ritkábban, de az sem állapot, hogy a férjem mogorva, meg durcás, ha Ő itt van.
Szóval Ti mit tennétek? Már arra is gondoltam, hogy messzebb kellene költöznünk.
Nekem sok lenne, vagyis az én anyám is beugrik (nyugdijas) gyakran fél órára, de olyankor nincs otthon a párom!
Érthető, hogy a kis családjával szeretne lenni, mikor otthon van és nem a kis családdal + ANYÓSSAL.
Nekem se tetszene a helyében.
Bizony, anyukádat meg kell kérned, hiszen kötelességed a férjed mellé állni. Joga van arra, hogy ne kelljen a saját házában állandóan az anyósát kerülgetnie.
Szia
ÉN nem értem a férjedet, nem saját magával kéne foglalkoznia hogy neki tetszik e vagy nem, hanem azzal hogy milyen jó hogy a babának van nagymamája aki szereti és szeretne vele lenni. Nálunk, az anyós van közel, anyukám meg évente kétszer látja, sajnos. Nem tulságosan kedvelem anyósomat, néha teljesen kiakaszt, de amig nem látom úgy hogy bármi rosszat tenne, vagy rossz lenne a kislányomnak, addig jöhet amikor csak akar és féreteszem az ellenszenvemet, mert a picim szereti és ha ő szereti én türök. A gyerek az első, ezt kéne a férjednek is megérteni
Csak a baba szempontja a lényeg??? No, ebből vannak a következő kérdések: férjem elhagyott, gyerek fél éves, 1-2 éves, miért tette?
Hát nehogy már a férjnek mindig anyóst keljen nézegetnie a saját lakásában, mert az jó a gyereknek... Szépen is lennénk... A családra is jusson idő! (férj-gyerek-feleség), különben hamar válás lesz ebből! (jogosan...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!