Kezdjem el a hozzátáplálást vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
4 hónapos kisbabám cuppog és nagyon figyel mikor eszünk..Kezdjem el a hozzátáplálást??2017. márc. 30. 07:57
11/13 anonim válasza:
Siman elkezdheted. Regen ujszulott korban mar kaptak gyumolcsot mert ez volt az ajanlas. Babateat az enyem ujszulott kora ota kap, almalet 4 hos kortol. 4 hosan taplaltam hozza, nagyon elvezte.
12/13 anonim válasza:
Utolsó, ne mondj már hülyeséget, légyszíves. Újszülött korban sose volt ajánlás gyümölcsöt adni, az 50-es évektől volt kb. az, hogy 2 hónapos kortól gyümölcs, de nem is véletlenül ment akkor ennyire az elválasztás erőltetése, hiszen a nőknek rohadt hamar vissza kellett menni dolgozni, 6 hetet lehettek otthon, és ennyi.
Előtte viszont pont, hogy hosszan szoptattak, és sokáig tartott a kizárólagos szoptatás, ez évszázadokig működött így, és most ismét bebizonyosodott, hogy így van jól. Lehet szajkózni, hogy mi volt régen, de hála az égnek folyamatosan kutatják ezt a témát, és korszerű, naprakész ajánlások állnak rendelkezésre, így a mai legjobb tudás szerint bőven lehet várni vele fél éves korig, vagy akár tovább is.
13/13 anonim válasza:
En a 80as evekben szulettem, es anyukam mondta,hogy ujszulott kortol preselt almalevet kaptam, mert az volt a szokas, mivel magas a C vitamin tartalma! A testverem a 90es evekben szuletett, akkor mar nem ezt ajanlottak. Ugyanazon budapesti korhazban szulettunk. Manapsag mar en sem adnek, en 4 hosan adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!