Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is járt így? Egyre inkább...

Más is járt így? Egyre inkább elegem van a Libero pelusból.

Figyelt kérdés

Egyre inkább elegem van a Libero pelusból. Ma épp az történt, hogy teljesen szétvált a pelenka leragasztós részénél a pelus. Persze nem a leragasztós résznél, hanem a másik felén adta meg magát. Szegény babám teljesen pisis lett alvás ideje alatt.

Ti is jártatok már így? Nem tudom hol a minőségellenőrzésük ilyenkor?!

2010. máj. 12. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Elvből, nem veszek márkás pelust.nem különb, pl. a Lidl-től, vagy tesco-tól, vagy sorolhatnám.

Ja, és úgyan úgy a szemétbe végzi!!!!

2010. máj. 12. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én maximálisan elégedett vagyok a liberóval, soha nem volt még problémám vele. Javaslom, hogy írj a gyártónak, aztán majd történik valami..
2010. máj. 12. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor cseréltem le a Liberot, amikor a Fiam (kb. 7 kilósan) éjjelente folyamatosan átázott. Akkor írtam ide és több anyuka is panaszkodott, hogy ilyen időseb kifolyt a pisi a pelusból. Ajánlották a Pamperst, azóta ezt használjuk és - kopogjam le - semmi bajunk nincs vele.
2010. máj. 12. 10:56
 4/9 A kérdező kommentje:

A lányom még csak 5kg-s 7 hetes. Ajándékba kaptuk a pelust.

A Pamperssel mondjuk nem volt eddig ilyen problémám. Azt hiszem soha többé Libero. Miután átöltöztettem persze bekakilt. "Jól" jártunk, mert ezek után pedig "csak" nyakig lettünk kakisak... :(

2010. máj. 12. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért ezt a soha többé Liberó dolgot később majd gondold át! :)

Minden méret más és más, még egy márkán belül is. Én az elején csak Pamperst vettem, aztán váltogattam a márkákat. Legutóbb jól bevásároltam az addig jól bevált tesco-s pelusból, aztán egyszer csak elkezdett folyamatosan kifolyni a pisi. A mérlegelésnél derült ki az oka: abban a hónapban kevesebbet hízott, de jobban megnyúlt, vékonyabb lett a combja, és már nem illeszkedett a tesco pelus olyan jól. Márkát váltottunk, azóta semmi baj.

Minden életkorban más és más pelus kompatibilis a babával. Az én lányom tömzsi és combos, a barátnőm fia meg egy kukac, ropi lábakkal. Nyilván ugyanaz a pelenka nem tud két különböző gyereknek megfelelni :)

2010. máj. 12. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk eddig bevált a Libero, és a pampersben csalódtam. 1es méretet használtunk az utóbbiból, azzal semmi baj nem volt, de ahogy átváltottunk a kettesre, rögtön minden tiszta kaki lett reggelre... ekkor váltottam a Liberora. Nem is volt semmi gond eddig vele, de most h kisfiam 11 hetes, és izeg mozog, itt is előfordul nem egyszer, reggelre, h bizony kakis lesz.

Szóval, ha mondhatom, akkor mindkét márkában csalódtam. Van itthon Huggies, mert azt mondták az is elég jó, de abból a 3as méret még óriási, pedig Liberoból akkorát használunk.

Aztán lehet én csinálok valamit rosszul, mert pl nemrég beszéltem egy anyukával, neki 9 hónapos a babája, és még mindig 2es méretet ad rá Liberoból...

2010. máj. 12. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mivel kislányod van,így a Liberónak van lányos pelenkája,egyszer olyat vettem,és kisfiam totál pisis volt,mire rájöttem,hogy amelyiken fiú van az a fiúknak lett kitalálva.Egyszer sem lett baleset tőle,én biztos nem váltok semmilyenre,pedig próbáltam mást is de inkább nem ragozom.De ha Nektek a Pampers a jobb,akkor azt használjátok.
2010. máj. 12. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, nekem bevált.

Vagy Liberot veszek, vagy Pamperst.

Tescos-t és társait nem

2010. máj. 12. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Na én meg most a Pampersel vagyok így. Na ezek utána én sem tudom mi legyen mert nemrég határoztam el,hogy ha kifogy akkor liberót veszek. Na ezek után lehet veszek dm-est vagy rossmannost. Hátha..
2010. máj. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!