Más is járt így? Egyre inkább elegem van a Libero pelusból.
Egyre inkább elegem van a Libero pelusból. Ma épp az történt, hogy teljesen szétvált a pelenka leragasztós részénél a pelus. Persze nem a leragasztós résznél, hanem a másik felén adta meg magát. Szegény babám teljesen pisis lett alvás ideje alatt.
Ti is jártatok már így? Nem tudom hol a minőségellenőrzésük ilyenkor?!
Elvből, nem veszek márkás pelust.nem különb, pl. a Lidl-től, vagy tesco-tól, vagy sorolhatnám.
Ja, és úgyan úgy a szemétbe végzi!!!!
A lányom még csak 5kg-s 7 hetes. Ajándékba kaptuk a pelust.
A Pamperssel mondjuk nem volt eddig ilyen problémám. Azt hiszem soha többé Libero. Miután átöltöztettem persze bekakilt. "Jól" jártunk, mert ezek után pedig "csak" nyakig lettünk kakisak... :(
Azért ezt a soha többé Liberó dolgot később majd gondold át! :)
Minden méret más és más, még egy márkán belül is. Én az elején csak Pamperst vettem, aztán váltogattam a márkákat. Legutóbb jól bevásároltam az addig jól bevált tesco-s pelusból, aztán egyszer csak elkezdett folyamatosan kifolyni a pisi. A mérlegelésnél derült ki az oka: abban a hónapban kevesebbet hízott, de jobban megnyúlt, vékonyabb lett a combja, és már nem illeszkedett a tesco pelus olyan jól. Márkát váltottunk, azóta semmi baj.
Minden életkorban más és más pelus kompatibilis a babával. Az én lányom tömzsi és combos, a barátnőm fia meg egy kukac, ropi lábakkal. Nyilván ugyanaz a pelenka nem tud két különböző gyereknek megfelelni :)
Szia!
Nekünk eddig bevált a Libero, és a pampersben csalódtam. 1es méretet használtunk az utóbbiból, azzal semmi baj nem volt, de ahogy átváltottunk a kettesre, rögtön minden tiszta kaki lett reggelre... ekkor váltottam a Liberora. Nem is volt semmi gond eddig vele, de most h kisfiam 11 hetes, és izeg mozog, itt is előfordul nem egyszer, reggelre, h bizony kakis lesz.
Szóval, ha mondhatom, akkor mindkét márkában csalódtam. Van itthon Huggies, mert azt mondták az is elég jó, de abból a 3as méret még óriási, pedig Liberoból akkorát használunk.
Aztán lehet én csinálok valamit rosszul, mert pl nemrég beszéltem egy anyukával, neki 9 hónapos a babája, és még mindig 2es méretet ad rá Liberoból...
Teljesen jó, nekem bevált.
Vagy Liberot veszek, vagy Pamperst.
Tescos-t és társait nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!