Mennyi a mozgásigénye egy 6 hónapos babának?
Az én kisfiam 9 hónapos, de ő is mindíg ilyen izgága. 6 hónaposan már elkezdett mászni, és felállni, azóta egész nap jön-megy. Etetés közben is állandóan jár a keze, ütögeti az etetőszék tálcáját, valamit midíg a kezébe kell adnom, hogy megtudjam etetni.
Az étvágya lehet azért kisebb, mert esetleg jönni fog a foga, de nekünk is volt ilyen, hogy nem evett, aztán rálöttem, hogy azért mert délelőtt túl sok gyümölcs levet ivott.(nem tudom te miket adsz a babádnak)
Nekem van egy 6 éves lányom, és ő sokkal később csinált mindent, lustább volt, mint a kicsi fiam. De nekem tetszik, hogy így pörög, kicsit nehéz ugyan, mindíg figyelni, hogy mibe nyúl bele, de imádom, hogy ilyen.
Kitartást neked!
Mintha csak én írtam volna a kérdést ki... :)
6 hónapos kisfiam 2 hete felébre éjszakánként 2-3 alkalommal, cicizni akar, reggel 6-fél7 körül meg kukorékol. Egész nap pörög, de nagyon határoottan tartom magam a délelőtti meg délutáni alváshoz, úgyhogy kissebb-nagyob hiszti meg cselezés árán, de elalszik. Eddig cicimániás babám alig eszik, forgolódik, kköpi percenként ha meglát valamit vagy halgot hall. Volt hogy egy nap összesen 160 ml-t evett. Egyedül a nagyágyon ketten összebújva tudom csak megeteni. Védőnővel meg gyerekorvos anyukámmal beszéltem, mindkettem megnyugtattak, hogy tudják ők, hogy mennyi kajára van szükségük, nem kell túlságosan rájuk eröltetni a mi elképzeléseinket.
Úgyhogy ne aggódj, ez egy ilyen időszak. Majd elmúlik, és jön más... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!