Minden baba szeme bebandzsít, ha közel van hozzá valami tárgy? És, ha igen, mikorra növik ki?
Akkor most fogd a kedves férjed, állítsd magaddal szembe, kérd meg, hogy emelje egy ujját a két szeme közé, és nézd, hogy ő is bandzsít-e :)
Segítek, hogy gyors legyél: igen!
Addig nincs baj, míg nem növi ki.
Ilyen embereket...
Első, de humoros vagy! Csak a kategóriát vétetted el.
A kérdezőnek: Mekkora a babád?? Ha még picike, akkor ne aggódj, mert még sok fejlődésen kell átmennie a babád szemének. Úgy 4hónapos kor körül már nem szabad láthatóan bebandzsítania.
Kedves Első!
Köszi a hasznos tanácsot! Annyira jófej vagy, hogy az hihetetlen...
Nyílván magamtól is rájöttem, hogy ha az orrod elé, vagy konkrétan a két szemed közé teszel valamit bebandzsítasz... nem ez volt a kérdés... :)
Úgyhogy a jövőben nyugodtan tartózkodhatsz a válaszadástól, mert felesleges! :)
A stílusod meg a piacra való, nem ide... :)
Második!
Köszi a választ!
Babám most múlt el két és fél hónapos, és aggódtam egy kicsit, de megnyugtattál... ha valami nincs legalább 40-50 centire tőle, elég sokszor bemegy, hol az egyik hol a másik szeme. De akkor ez normális egyenlőre!
Tényleg köszi!
Jó babázást Neked!
Szia, kedves kérdező. A hülye elsőnek valószínűleg nincs gyereke!
Az én kislányom 11 hónapos lesz és mostanában veszem észre, hogy kevesebbet ferdül be a szeme. De hoyg mikkora növi ki teljesen, fogalmam sincs, mindig elfelejtem az orvostól megkérdezni.
Szia!
Az én babóm 3 hós, és pont tegnap mondta a doki, hogy nem kell rögtön azt hinni, hogy bandzsi lesz a gyerek. Meg is mutatta! A kis ujját közel tartotta a kicsi szeméhez. Amíg középen volt az ujja, nem volt vészes, de mihelyst valamelyik oldalra elmozdította az ujját, a kicsim úgy nézett, hogy rossz volt ránézni. Komolyan! Olyan bandzsinak tűnt, hogy majdnem megijedtem. Erre mondott a doki egy használható magyarázatot, amit most sajna nem tudok idézni, mert elég szakmai volt, de mindenesetre megnyugodtam, hogy nincs semmi baj!
A párom azzal szokta ezt magyarázni, hogy még kicsi, és nem megy neki a fókuszálás, ezért bandzsít be. :)
Köszönöm mindenkinek a választ!
Én is a fókuszálásra gondoltam, csak aggódtam egy kicsit amiatt, hogy nekem szemtengely ferdülésem van, és, ha esetleg neki is baj van a szemével, időbe orvoshoz vigyem, és kezelve legyen.
De akkor tényleg nincs okom az aggodalomra!
Mégegyszer köszi mindenkinek a választ!
Jó babázást, és szép napot kívánok!
Kedves utolsó!
Most ezt mire érted? Nem te írtad, hogy "mindegy, hagyjuk"???
Akkor most mire vársz választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!