Miért ébred fel újra és újra este alvásnál a babám?
Figyelt kérdés
4 hós, és pár napja csinálja, hogy egyszer elalszik, és még sokszor felkel. 5 perc alvás, sírás, és csak cicin nyugszik meg. Elalszik, leteszem , 5 perc és kezdődik minden előlről...Ujabban képes ezt 3 órán keresztül csinálni.
Elvileg baja nincs, nem fáj semmi, lázát is mértük..
Mi lehet az oka? Mit tehetek? Nem akarom arra szoktatni, hogy cicin aludjon csak el, mikor végre leszoktunk erről.
2008. okt. 12. 21:24
1/8 anonim válasza:
2napja nekem is ezt csinálta én is feltettem egy kérdést ezzel kapcsolatban,nem kaptam használható választ.Mi sem aludtunk akkor egy órát sem egy huzamban és nem tudom miért volt..sztem a foga miatt pedig csak 3hónaposak vagyunk,de nagyon nyűgös..
2008. okt. 12. 21:37
2/8 A kérdező kommentje:
Én is a fogára tippelek, de miért csak este fáj? A nappali alvásokkal semmi baj..
Köszi:-)
2008. okt. 12. 21:48
3/8 anonim válasza:
Hát sok okosat nem fogok mondani, de szerintem a fogfájás még korai! Két gyerek után is nehéz a kérdésre választ adni. Változnak ők is, fejlődik az agyuk, telihod, vagy vmi hasonló. Át kell vészelni sztem ezeket, hasonlóan csinálni mindent, mint előtte. Remélhetőleg hamar elmúlik:-) Nálunk is voltak ilyen "megmagyarázhatatlan jelenségek", de néhány nap és elmúlt. :-)
2008. okt. 12. 22:02
4/8 anonim válasza:
Nálunk a frontok a nagy ellenségek... de ezek az érzékeny tünetek is változnak. De mindig jön valami új, mikor már megnyugodnánk: de jó ezt vagy azt kipipálhatjuk... :) ezek alurkók! :)
2008. okt. 12. 22:09
5/8 anonim válasza:
Én is csak olvastam valahol:
a babáknál van egy idő, amikor ráébrednek, hogy nem egyek az anyával és ilyenkor állandóan igénylik a közelségét. Talán Nálatok most van ez az időszak.
Esetleg megpróbálhatod nem felvenni, hanem odatenni hozzá az arcodat, hogy érezze az illatodat, és visszaaludjon. Ne kapcsolj lámpát és nem beszélj hozzá, max suttogj.
Majd jelezz vissza néhány nap múlva mi jött be :-).
Azt nem írtad, hogy cumiztok-e.
2008. okt. 12. 22:18
6/8 anonim válasza:
igen most van az az idő amikor fél attol hpgy egyedül hagyod mi 5 hosak vagyunk velem 1 honapig játszotta ezt kb 2napja azaz ez a második este hogy 8ora ota egy nesz sincs.
2008. okt. 12. 22:31
7/8 A kérdező kommentje:
Cumink nincs, kiköpi.
Próbáltam nem felvenni, csak odahajolni, megpuszilgatni, simizni, de nem vált be:-(
SEbaj, kibírjuk valahogy, és talán ennek is vége lesz egyszer.-)
Miért írjátok, hogy fogzáshoz még korai? Sok babának 3 hósan kijött a foga. És minden irodalom szerint 2 hósan már elkezdődnek bent a folyamatok az íny alatt...
Köszönök minden választ , aranyosak vagytok:-)
2008. okt. 13. 09:33
8/8 anonim válasza:
Valóban a foggyökerek már mocorognak, de szerintem a fogzás csak akkor jár már fájdalommal, ha bújik kifelé, amikor szakítja fel az ínyt. Ez is gyerekfüggő, nekünk 5-6 hónaposan indult, de az ismerősömnek még 1 évesen nem volt foga a gyereknek.:-)) Ha duzzadt, piros az íny, az már biztosan az és elég erős nyáladzással is jár. Bár olyat is tudok akik észre sem vették, hogy a gyereknek kint van a foga:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!