Elevit terhesvitamintól óriásbébik születnek?
én az első 12 hétben naponta szedtemm, utána csak két naponta..de én saját kertből zöldségevő vagyok..2880 grammal és 3650 grammal születtek a babáoim pedig mindkettőt túlhordtam...sógornőm is elevitet szedett, 2700 gr és 2800 grammal szuletett 2 lánya. Nővérem NEM szedett terhesvitamint, sak a folsavat 12. hetig. 3700 gramos baboja lett...
szoval bazira nem szamit...ha sokat hízol a terhesség során, az, illetve a tehrességi diabétesz is okozhat nagysúlyt a babánál....a vitamon önmagában nem...étvágyat csinál, és ezért szokták összefüggésbe keverni a kettőt, de az igazság az, hogy akinrk van önkontrollja, annak vitamin mellett.is van, aki meg arra használja a terhességet hogy bűntetlenül hízzon 30 kilót, annak vitamin nélkül is lehet 4 kilós babája
En idoszakosan szedtem vitamint, mert nem birta a gyomrom. Nagyon aggodtam vegig, sokszor jartam ultrahangra. Az biztos, hogy a vitaminszedos idoszakokban az uh alapjan rohamosan fejlodott, a vitamin nelkuli idoszakban pedig lassabban. Szules elott 1 nappal is ultrahangoztak, 4 kilo folottinek mondtak a baba sulyat. Ehhez kepest mikor megszuletett, csak 3,5kg volt.
De az biztos, hogy oriasbebik nem szuletnek a vitamintol.
Ez tévhit. Az ég világon, semmi köze a szedett vitaminnak, a baba súlyához!
2890 g volt a babám mikor megszületett. Kezdetektől Elevitet szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!