Mennyi vizet vagy teat iszik a ti babatok napkozben?
Figyelt kérdés
8 hosak vagyunk de 120ml nel tobbet nem iszik vizbol probaltam ivolet is de abbol is annyi csuszik csak.
2008. okt. 12. 19:20
1/5 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom jövő héten lesz 5 hónapos, de napi 2 dl baba gyümölcs vagy zöldséglét megiszik már! Mi úgy vagyunk vele, hogyha nem szereti a sima vizet, akkor igyon bármit ami jól esik neki! Én sem szeretem a tiszta vizet csak a párom szokott néha szódát inni magába, de ő is szörpözik, vagy szörpöt iszok, vagy gyümölcsleveket télen legfőképpen a teát részesítem előnybe, akkor a babámnak miért adnék csak sima vizet.
Boldog babázást kíván majdnem 5 hónapos anyuka.
2008. okt. 12. 19:56
2/5 anonim válasza:
szia.mi 20hetesek vagyunk teát és gyümi lét iszunk de abbol nagyon sokat 150-250ml között attol függ mit kap enni
2008. okt. 12. 21:06
3/5 anonim válasza:
Ha még szopik a baba, akkor nem gond, mert úgy elég folyadékhoz jut. Ha sok gyümit eszik, azzal is sok jut a szervezetbe. Szerintem a te babádnak ennyi az igénye, ami nem azt jelenti, hogy nem kell kínálni. Az én nagyfiam, a mai napig csak vizet iszik, a kicsi meg csak teát. Próbáld esetleg ezeket az instant (Hipp stb.) teákat, nekem imádják, bár nem olcsó. Vagy cukor nélkül a Pickwick gyerekteát. Én gyümilevet nagyon ritkán adtam, szinte soha, azt is higítva, sok a cukor bennük. Elveszi az étvágyat, stb, de ezt gondolom te is tudod.:-)
2008. okt. 12. 21:12
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En mar rengeteg dolgot kiprobaltam nala tea ivole gyumile zoldsegle es viz mindenbol ugyanennyit iszik ezert inkabb vizet adok ha mar abbol is annyi fogy mert nem akarom raszoktatni a cukros dolgokra. Csak kivancsi voltam hogy elegendo e ez a mennyiseg es mas babak mit es mennyit isznak. Amugy tejcsit napi 600 ml iszik ezen felul.
2008. okt. 12. 23:15
5/5 anonim válasza:
Szia!
Az első válaszoló vagyok. Az én kislányomnak eddig volt nagy étvágya, de most örülök, hogy azt megissza, mivel a tápszert nem akarja a korának megfelelő mennyiségűt megenni játszik vele, kiköpi, ezért a tápi után szoktam neki adni és a változás úgy látszik megteszi neki, mert úgy issza mint aki nem evett! A főzelékeket nem hajlandó kanalazni, cumisüvegből se tudja kiszívni! Mondjuk okunk nincs rá, hogy kétségbe essünk, mert gyarapszik, mosolyog kiegyensúlyozott a babám!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!