Sajnos kicsit megfáztam, fáj a torkom is. Van ennek hatása a tejemre? És a babára ez által? Kisfiam 3 hónapos és nem nagyon szeretném ha elkapná, el tudom kerülni?
Tantum Verde szopogató tablettát lehet szedni, és sok c-vitamint. A baba nem fogja elkapni, mert Te már termeled az ellenanyagot a saját betegséged ellen, ami átmegy a tejbe is. Én is sokszor voltam beteg szoptatás alatt (3 gyerkőcöm van, tehát volt rá bőven alkalmam...) és egyik sem kapta el tőlem. Idegentől már nagyobb az esély, hogy elkapja.
A homeos bogyókhoz sajna nem értek:(
Jobbulást!
Lányom 4 hós, én is meg vagyok fázva 4 napja, semmi baja a kicsinek.
Én is úgy tudom, hogy csak az ellenanyagot kapja meg tejjel, ha szopizik.
Én találtam egy oldalt, nézd meg:
Torokfájásra nekem a háziorvos írt fel köptetőt, talán Mixtrua pectoralis a neve, vagy valami ilyesmi. Neocitránt nem ajánlatos szedni szoptatás alatt, azért tudom, mert nekem is mindig az vált be, de benne van a papírján, hogy nem jó ilyenkor. Próbáld ki a következőt, nekem bevált: fokhagymát darabolj fel és áztasd be mézbe, majd a mézet kanalazd be. Elég rossz íze van, de nagyon hatásos.
Jobbulást és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!