Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sajnos kicsit megfáztam, fáj...

Sajnos kicsit megfáztam, fáj a torkom is. Van ennek hatása a tejemre? És a babára ez által? Kisfiam 3 hónapos és nem nagyon szeretném ha elkapná, el tudom kerülni?

Figyelt kérdés
Illetve szeretném kérdezni, hogy mit vehetek be torokfájásra? Neocitrán (ez régen mindig segített), gyerek neocitrán? Gondolom homeopátiás bogyókat szedhetek, melyek hatásosak? Köszönöm előre a segítséget!
2008. okt. 12. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Tantum Verde szopogató tablettát lehet szedni, és sok c-vitamint. A baba nem fogja elkapni, mert Te már termeled az ellenanyagot a saját betegséged ellen, ami átmegy a tejbe is. Én is sokszor voltam beteg szoptatás alatt (3 gyerkőcöm van, tehát volt rá bőven alkalmam...) és egyik sem kapta el tőlem. Idegentől már nagyobb az esély, hogy elkapja.

A homeos bogyókhoz sajna nem értek:(

Jobbulást!

2008. okt. 12. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2008. okt. 12. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Lányom 4 hós, én is meg vagyok fázva 4 napja, semmi baja a kicsinek.

Én is úgy tudom, hogy csak az ellenanyagot kapja meg tejjel, ha szopizik.

Én találtam egy oldalt, nézd meg:

[link]

2008. okt. 12. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Torokfájásra nekem a háziorvos írt fel köptetőt, talán Mixtrua pectoralis a neve, vagy valami ilyesmi. Neocitránt nem ajánlatos szedni szoptatás alatt, azért tudom, mert nekem is mindig az vált be, de benne van a papírján, hogy nem jó ilyenkor. Próbáld ki a következőt, nekem bevált: fokhagymát darabolj fel és áztasd be mézbe, majd a mézet kanalazd be. Elég rossz íze van, de nagyon hatásos.

Jobbulást és jó babázást!

2008. okt. 13. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!