Gólyacsípés mikor múlt el?
Bocs, ha off...
Gólyacsípés? Még sosem hallottam ezt a kifejezést! :-o
Nekünk igaz nem volt de olvastam már róla. Van akinek pár hónapos korában elmúlik, van akinek pár éves korában de láttam már felnőtt embert is ilyennel.
#1 Tűzfoltról lehet, hogy hallottál már. Azt hiszem a kettő ugyanaz.
A kislányom 4 hónapos múlt, és a tarkóján még mindig ugyanúgy ott van. Még csak nem is halványodott. Az apukájának is ugyanott van, és neki pl.nem múlt el (29 éves).
Barátnőmnek a kisfiának pedig 8 hónaposan tűnt el. Szerintem változó. De a tapasztalatokra én is kíváncsi vagyok.
#2: Utánaolvastam. Nálunk lazacfolt. Sokan keverik a tűzfolttal.
A tűzfot sosem tűnik el. A lazacfolt pár hónap, egy éves kor előtt eltűnik magától.
Gyorsan "rágugliztam"
A lányomnak hasonló van a hátán. 1,5 éves. Ugyan akkora ez az izé, mint születésekor.
Nekem is azt mondta a dokink h magától elmúlik. Azért nyaralás előtt elviszem bőrgyógyászhoz ( hogy igényel e valami extra napozós krémet vagy bármit)
Nekem 6 éves a kisfiam,a homlokán középen 3 centi széles a szemöldökétöl a hajáig tarto golyacsipéssel született.A szemhéján is van neki,meg a tarkoján is.A férjemnek szintugy a mai napig is van a tarkoján.
Nem mult még el a kisfiamnak,csak halványodott.De ha ordit,vagy sir akkor bevörösödik és ugyanugy látszik,mint mikor megszületett.
Amikor született nagyon zavart,de mára már ugy megszoktam,meg mindenki más is ,hogy észre se vesszük.
Szerintem nem fog már elmulni.Ez az ö szexepile :)
Hallod,kajak azt hittem megcsípte a gyereked egy gólya,mikor a listában elolvastam a kérdést!
Néztem is,hogy hogy a pichába csípte meg,mikor még vissza sem jöttek a gólyák! :-D
Az ember mindig tanul valamit!
A tűzfolttal szokták keverni, maguk az orvosok is. Rajtam és egy unokatesómon is volt egy, mindkettőnkről azt mondták majd eltűnik. Az övé egy éves korára felszívódott, az enyém köszöni de a mai napig boldogan él a hátamon.
Ha valóban gólyacsípés akkor pár éves koráig elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!