Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki délután kezte a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
4 napja probálkozunk,de. 9-10 óra körül két evés között. De úgy vettem észre ez nem a legjobb időpont. De. mindig éhesebb és nyűgösebb.2-3 kanál után elkezd sírni,türelmetlen. Gondoltam megprobálom délután. "uzsonna" időben. Azt lehet?
2010. máj. 11. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze.A lányom sem fogadta el tízóraira,én automatikusan kipróbáltam az uzsit és evett mint a kisangyal.

Sztem ne 2 evés között próbákozz(mert akkor nem igazán éhes),hanem evés előtt és utána legyen cici v.tápszer,amelyiket eszitek.

2010. máj. 11. 09:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a babaszakácskönyvben olvastam hogy az első falatokat a déli alvás utánra jó tenni mert akkor kipihent a baba. Én is így csinálom és meglepő módon nagyon jó, ritkán kér már csak cicit utána és nekem ez pont jó, mert estére mindig kevés volt a tejem sajnos:( De most hogy már délután kevesebbet cicizik, így elég:)
2010. máj. 11. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!