Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha könnycsatorna átmosásra...

Ha könnycsatorna átmosásra kerülne sor, mi a jobb, ha bemegyek a babámmal vagy ha kint maradok?

Figyelt kérdés
2008. okt. 12. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Maradj kint. Engem be sem engedtek. Nagyon nagyon fog sírni a kicsid, annyira, amennyire még nem is hallottad. De ne félj, utána hamar megnyugszik, elfelejti, és a probléma is megszűnik.-)
2008. okt. 12. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Igy igaz!Ne menj be!
2008. okt. 12. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom egy anyának MINDIG a gyermeke mellett a helye. Az én babámnak 3 hónaposan mosták. Csak akkor sirt mikor sinálták neki és akkor se nagyon és azért inkább mert lefogták. Mikor vége volt már vigyorgott. De érzete hogy ott vagyok és látott is és ez neki is jó volt a másik meg igy sokkal odafigyelőbbek a babával és nem piff puff durr nekiesnek hanem aranyosak vele. Szerintem menj be és ne hagyd egyedül mert rád mindig szüksége van bármi törtnik!!!
2008. okt. 12. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A gyermekedért TE VAGY A FELELŐS!!!! Bármi történhet vele egy rendelőben a zárt ajtók mögött, és egy életen át gyötör majd a bűntudat hogy nem voltál mellette. Másrészt a kicsid magára hagyatva idegenek kezében fog a fájdalommal, a félelemmel és az egyedüléttel küzködni, te pedig egy folyosón fogod hallani ahogyan torkaszakadtából sír utánad.

A gyermeked mellett van a helyed, mert a gyermekednek szüksége van rád akkor is ha még nagyon kicsi, de a jelenlétedet és hogy nem hagyod el, azt minden csöppség még bömbölés közben is érzi.

Egy kétgyermekes anyuka

2008. okt. 12. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egy gyereknek ilyen esetekben van a legnagyobb szüksége az anyjára.Pont ilyenkor hagynád magára?Még ha nagyon sajnálod is vagy nem bírod az ilyen dolgokat erőt kell venned magadon és csak az ő érdekeit kell szem előtt tartanod.Más nem számít.Benned bízik,te vagy a mindene.
2008. okt. 13. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Engem se engedtek be.Azt mondták jobb így mert akkor nem a szülőre haragszik a gyerek.
2008. okt. 13. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!