Mikortól jár a családi pótlék?
Figyelt kérdés
Március 6-án született a kislányom, és pénteken kaptam az első családi pótlékot 12200 Ft-ot. Márciusra akkor nem jár, vagy csak én nem kaptam eddig? Mert én eddig úgy tudtam, hogy már abban a hónapban jár, mikor a baba megszületik.2010. máj. 10. 21:29
11/12 anonim válasza:
jézusom, akkor én mindkét gyerek papírjait rosszul töltöttem ki ((:
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én vagyok akinek a kisfia márciuss 22.-én született.
Megkérdeztem, nekem is márciustól jár a családi, csak elírás volt a határozatban az április 1.
A háztartásba kerülést is megkérdeztem. Ha a vér szerinti szülők igénylik, a háztartásba kerülés ideje= a születés idejével. Ha a gyermeket örökbe fogadják, akkor annak a dátuma kell ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!