Ha beteg vagyok (torokgyulladás) biztosan megfertőzöm 9 hósomat? Szopiztatom is.
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 09:34
1/3 Vilcsianyuja válasza:
Szerintem nem feltétlenül, ha ő még nem beteg (vagyis nem előtted fertőződött meg), akkor a bacik már úgy kezdik támadni az immunrendszerét, hogy fel van fegyverkezve a tejedben lévő antitestekkel, amit te beteg lévén már termelsz. De ha el is kapja, nála biztosan enyhébb lefolyású lesz, mint nálad.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ezen én is mindig dilemmáztam,de sajna nálunk mindig mind a hárman (apa) is elkepja!
Pedig a lányom még csak anyatejet kap!Vigyázok hogy csak a feje tetejét pusziljam de akkor is!:(
5 hós
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ha meg is fertőzöd, kevésbé fogja érezni ő, mint te. Amikor már fáj a torkod, akkor 2-3 napja benned van a baci, és termelődnek rá az ellenanyagok is, amik bejutnak a tejcsivel a babád szervezetébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!