Textilpelus használatához hallottam egy olyan technikáról, hogy a textilpelust csak egy vastag, téglalap alakú formába hajtjuk, mintha egy betét lenne, és ezt tesszük a megkötős PVC külsőbe. Ti próbáltátok már ezt? Működik?
Off: milyen okbol hasznalsz ilyet?
Kornyezetkimeles?
Igen. Kb. 30-40 éve így pelenkáztak, mivel nem volt más.
Mondjuk mi úgy csináltuk, hogy a "betét" egy másik textilpelusra ment. És az egészre rá jött még a gumibugyi.
Nem tudom, mert nem a legolcsóbb szart veszem, hanem amit a legjobb ár-érték arányúnyak találok, sokat kipróbáltam már 13 hónap alatt, elhiheted. Mostanában 8-10 ezer így havonta a pelenkaköltség havonta, ha ez gondot okoz valakinek, felelőtlenség gyereket vállalni. Egy könnyű megfázás pl. 5-10 ezer forint alaphangon. Ha beteg lesz a gyereked, nem váltod ki a gyógyszert, az orrcseppet, meg a probiotikumot, mert majd meggyógyul a 200 forintos kamillateával is? Már ha érted a hasonlatot...
Ha ennyire mindegy a gyereked bőre, komfortérzetete, akkor nagyon tudom sajnálni szegényt.
Kérdező azt ugye tudod, hogy lehet kapni mosható pelenkát aminek van külön betétrésze amit mosni lehet és nem textil pelenka kell bele. De ez sem olcsó kb.30-60.000 Ft az is kezdésnek. (minimum 10 mosható pelenka kell ami 2-3000 Ft körül mozognak és még ehhez kell a rengeteg mosható belső rész)és ezeknél is írják hogy gyakrabban kell cserélni mint az eldobhatót és ha nő a gyerek ebből is nagyobbat kell venni Mindebből.
Ha meg olyat akarsz használni mint 30 éve azt meg már valószínűleg nem is gyártják.
Sima tetra pelenkával meg kicseszés a gyerekkel akkor már a modern mosható változat inkább. De mivel a pelenkára a havi 10. 000 neked sok nem tudom hogy a kezdő csomag megvételéért kiadnál e annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!