Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki MAM night...

Használ valaki MAM night cumit a babájának?

Figyelt kérdés

Az érdekelne,h ezt a cumit csak éjszakára lehet neki adni?

Mert h világitós,de semmi más leirást nem találtam róla,h nappalra esetleg nem lehetne.

Azért kérdezem mert a kisfiamnak ilyen van éjszakára,igy hál istennek végre eltudtam venni töle a 0-2hóig való ugymond nano mam cumit,de ragaszkodna ehhez a cumihoz nappalra is,már vettem neki két másik fajta cumit is,az egyik nuk a másik babylove,de ezek nem igazán kellenek neki.

Odaadhatom neki a mam night világitós cmit nappalra is?

Aki ilyet használ a babájának az odaadja neki nappalra is vagy csak kifejezetten éjszakára lehet?

Elöre is köszi a segitségeket!

2010. máj. 9. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért hirdetik éjszakainak, mert foszforeszkál a sötétben és hamar megtalálod. Semmi különösebb oka nincs, bármikor adhatod neki.:)
2010. máj. 9. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatod. Tényleg csak abban különbözik, hogy világít. Amúgy van ugyanolyan cumija is a MAM-nak, mint az éjszakai, csak nem világít.
2010. máj. 9. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiam most 7 hetes, 3 hetes kora óta ezt a fajtát "használja" ill. van egy másik MAM-os is(ugyanolyan méret, csak nem foszforeszkál), de azt sötétben, félálomban nehezebb megtalálni. :) Nekem el sem fogad más fajtát, sőt a MAM-os kisebb méreteket is azonnal kiköpte. Nyugodtan adhatod neki egész napra.

2010. máj. 10. 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk MAM night cumi van csak és éjjel-nappal azt kapja. A külömbség csak annyi, hogy az éjszakai világít.

Én feleslegesnek tartottam mindkettőből venni.

Szóval nyugodtan adhatod az éjszakait nappal is!

2010. máj. 10. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!