1,5 évesnek húsvéti ajándék?
Tudtam, hogy megint jon majd valaki, aki felhaborodik.
Mindharom gyerekem kapott mindig csoki melle mast is, sot en is gyerekkent.
41/N.
Ajándékot én is adok, csak nem húsvétkor. Nehéz lenne megmagyarázni, hogy a kismotor, hogy jött ki a nyúl fenekén!
Most vettünk hintát, játék kerti szerszámokat, motort. Biztos örülne még csúszdának, műanyag házikónak. Benti játékoknál lassan előkerül a kisautó, lego duplo gondolom.
Miert pontozzatok le azokat, akik nem csak csokit adnak?
Faj hogy valaki mast is vesz? Miert van az hogy nem tudjatok elfogadni mas donteset es magatokat tekintitek origonak?
Barmit adhatsz a fiucskanak aminek orulne, bar kerti jatek csak akkor javallott ha kertes hazban laknak :) De homokozoszett jo, vagy kismotor, esetleg Husvetrol szolo vagy nyuszikas lapozgatos kepeskonyv. Kisfiamilyesmiket kapott.
En is mindig kaptam jatekot is a nyuszitol, sot, anyukamek is, mikor gyerekek voltak. Ez pont annyira a csalad magan dontese hogy Karacsonykor halaszlevet foz vagy lasagne-t..... van egy nepszokas/hagyomany/szokas, de minden csalad formalhat rajta, attol meg nem rossz!
TOLERANCIA ANYUKAK! Tudom hogy a gyerelneveles olyan dolog amit minden anyuka szuperul csinal es mindenki mas picit rosszabbul hozza kepest, mert a nok hajlamosak ilyen erzesekre, de ez teves erzes. Nem szabad a te dontesedet tekinteni A SZABVANY-nak, mert attol nem jo anyuci leszel hanem rossz ember.
Utolsó! A gyerekek fantáziája végtelen! Nade azért nem hülyék! A tojás befér a nyúlba, a csúszda nem. Vili?!
Mondjuk nekem 4 éves törpéim vannak. Imádják keresni a kertben a pici csokitojást, amit a nyuszi tojt nekik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!