Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ébren, vagy alvás közben...

Ébren, vagy alvás közben pisil többet egy 4 hós baba?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom, hogy inkább alvás előtt, vagy utána tegyem tisztába? Hisz ha előtte, akkor talán jobbat alszik, de utána meg ildomos lenne, mert gondolnám én, hogy alvás közben többet pisil.

Olvastam, hogy ilyenkor már kevesebbszer, de egyszerre többet pisilnek, ami így is van, tapasztalom.

2008. okt. 11. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom ébren gyakrabban pisil,mint alvás közben. Ezt úgy vettem észre,hogy este 7-kor adom rá az utolsó pelust aznap,mert 8 körül már alszik. Mivel Ő már 7 hónapos,aki szerencsére átalussza az éjszakát,így általában reggel 7 kor cserélem le a pelusát. Van,mikor szinte üres a pelenka. Ilyenkor még szoktam hagyni rajta egy fél órát,és utána annyira tele rakja,hogy szinte csöpög belőle.:) Az én tapasztalataim szerint ébren gyakrabban pisilnek:))

2008. okt. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!