Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy "kevés" már a...

Lehet, hogy "kevés" már a tápszer a kislányomnak?

Figyelt kérdés
5 hónapos lesz jövőhéten.Már adok neki almát,burgonyát,répát.Lehet,hogy ez a fajta tápszer nem elég már?Nem lakik jól vele?Sokszor eszik és állandóan mintha éhen maradna.Jártatok igy?Köszi a segitséget!
2010. máj. 9. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 2,5 hósan jártam így...folyton evett és éhes volt. Elkezdtem neki adni rendes ételt. Fokozatosan, mársok mindent eszik.
2010. máj. 9. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
előző,bocsi de téged kérdeznélek.2.5 hósan mit adtál a kicsinek?mert én próbáltam alma lével,védőnő mondta azzal kezdjek,nem tudom ettől-e mert igazság szerint nem figyeltem az összefüggést,/nem tudom hogy már elötte is vagy csak utána/,de nagyon zöld volt a széklete és olyan híg hogy a pelenka beszívta.már várjuk a széklet minta eredményét,de már talán egy hete nem adtam neki,és ma már ugyan olyan volt a széklete mint elötte,szilárd és sárga is,nem csak zöld.és nem tudom hogy ez az almalétől lehetett-e,ezért érdekelne te mit adtál a babádnak.köszönöm és kérdező ne haragudj hogy így ide pofátlankodtam:)
2010. máj. 9. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
2,5 hónapos gyomrának nem való tejen/tápszeren kívül más.
2010. máj. 9. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Azt nem írad, hogy milyen is a tápszer, ami szerinted kevés neki. Nem emeltél még az adagon? A dobozon lévő leírás szerint eteted? Az első válaszolótól pedig szeretném megkérdezni, hogy most mennyi idős a babucid? Nem bántás miatt kérdezem, de hogyan fogadta 2,5 hónaposan az új dolgokat?
2010. máj. 10. 05:09
 5/11 A kérdező kommentje:
HUmana ha 1-es.Megeszi a mennyiséget ami a dobozon van,de igy is kevés.
2010. máj. 10. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Almát rögtön szerette, aztán kis kekszet reszeltem bele, azt is szerette, majd alma banán, csak banán, majd alma+őszibarack ivólé+banán. Ezeket a gyümiket keverve kapja!

Krumpli+alma, krumpli+őszibarack ivólé. Krumpli+répa. Üvegesek_: sütőtök, cukkinifőzelék, paradicsomos krumpli,rízs+banán+alma

Az orvos is mondta, hogy nyugodtan adhatom neki. Mindent előre megevett, mindent szeret....tízórai és az ebédet kiváltottuk, de még így is eszik 5* 120 ml tápit!

Most 4 hós.

Volt, hogy 2 napig nem kakilt, de a harmadik nap mindig volt.

Régen is etették már 2 hósan a babát és ha a kicsimnek nem volt elég a tejcsi akkor minek kínozzam, óránként evett 100ml-kel és nyűgös volt, aludt volna, de nem bírt, mert felkeltette az éhség.

Le lehet pontozni, de igazából nem beteg tőle, vitamindús ételeket kap, soha nem volt beteg.

Volt, hogy zöldes volt a kakija, de azt mondta adoki, hogy semmi baja.

2010. máj. 10. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Érdekes módon rögtön mindent jól fogadott, nem köpött ki semmit, kanállal gyönyörűen eszik.

Mosolyog, beszélget közben...jó kis proginak fogja fel, beleül az etetőszékébe (döntve) sokkal jobban lát, eszik, aztán elnézelődik!!! Ha elmarad az evés

(tejcsit kap helyette) akkor hiányolja is.

2010. máj. 10. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! A tegnapi 05:09-es vagyok. Szerintem emeld meg az adagját. Az én lányom tegnap volt pont 2 hónapos és 4,5 hetes korától a 3 hónapos babának való adagot "zabálja":).Eleinte én is Humana-t adtam neki, de attól szorulása lett, majd fájt tőle a hasa, egy ideje Milupa Ha startot kap. Abból is a 3 hónapos adagot. Ettől jól lakik, 3-4 óránként eszik, nincs semmi baja tőle, szépen fejlődik! "Dicsekvésképp" mondjam, tegnap este már meg is fordult a pocakjáról a hátára. Annyira tetszett neki, hogy még 3x megismételte és boldogan mosolygott:)
2010. máj. 11. 05:06
 9/11 anonim ***** válasza:
A 22:50-es anyucinak üzenem, nem lepontozni akartalak, hanem csupán kíváncsiságból kérdeztem, mert én is arra gondoltam, hogy kb 3 hónaposan szeretném megpróbálni én is az ízeket ismertetni vele. Ugyanis annyira imádja a hasát az én angyalkám, de néha van olyan napja, hogy evés ideje lenne, de mivel kevés a tejem, sajna pótolni kell tápszerrel és nemigazán van kedve szívni a cumisüveget. De mivel egy ideje hasfájós lett és semmi nem használt, utolsó esélynek írta már fel az orvosa a papaverint. Míg az infacol, espumisan cseppeknél ordított, ezt vigyorogva kapja be, mert tetszik neki a kanál, ahogy hozzáér a pici ajkaihoz. Ezért gondoltam, hogy megpróbálnám én is a kóstoltatást. További jó babázást!
2010. máj. 11. 05:12
 10/11 anonim ***** válasza:
22:50-es én próbáltam az almát,de kiköpte,az alma levél amit frissen facsarok szereti,vagyis inkább úgy mondanám megissza.de nagyon híg volt tőle a széklete és a védő azt mondta akkor próbálkozzak a banánnal.a férjem szerint minden új íznél azt fogja csinálni hogy először kiköpi.próbálkozzak tovább majd ha a banánnal is ezt csinálja,vagy azért köpi ki mert nem ízlik neki?
2010. máj. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!