Tápszert kellene váltani?
Mi az összes lehetséges tápszert kiprobáltuk,mire megtaláltuk a megfelelöt...Nekem nem volt tejem,igy csak tápszert kapott.
Nekünk pont a Beba jött be,a többi nem.
Mi 2-3 naponta ujat probáltunk...
Fájt a hasa,egész nap orditott,ha meg nem,akkor nem hizott csak fogyott szegény.
Nekünk nem segitett semmi gyogyszer,a tápszer volt a probléma.
Kicsit költséges tanulság volt,de az én kisfiam azota is csak a Nestlé-s termékeket tudja megenni,legyen az babakaja,kakaopor,puding,stb.
Én váltanék tápszert,de elötte azért probáld ki az Espumisant.
Szerintem ha eddig nem volt gond, előbb ki kellene zárni pár dolgot, pl az etetőcumi megfelelő? Ha túl kicsi-nagy a lyuk, akkor nyelhet levegőt a baba. Az én babám pl 7 hetesen "nőtte ki" az amúgy 2 hónapos korig ajánlott 1-es MAM cumit.
Nem eszi túl magát?
Oké, hogy 2-3 naponta kakil de nem kemény, nem erőlködik vele sokáig? Ha igen, akkor viszont tényleg váltanék.
Ha szopik is, a te étrendedben nem volt változás?
Egyébként a tápszerváltás nem ördögtől való dolog, sokszor szükséges. Csak ha meg hetekig nem volt baja vele, akkor lehet más a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!