Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnap adok először tojássárgá...

Holnap adok először tojássárgáját spenóttal. Tehetek hozzá cs.husit is vagy úgy túl sok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csak egy félét szoktam hozzá adni, ne bonyolitsam az emésztését :)
2010. máj. 9. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A tojássárgája teljesen komplettálja az ételt, ne adj mellé más fehérjét!
2010. máj. 9. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy offolok, de megkérdezhetem, hogy fogod készíteni? S milyen idős a picurod? óEn is szeretnöm m8r megkóostoltatni vele, csak nem tudom, hogyan készitsem.
2010. máj. 9. 22:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Mirelit spenótom van,abból török amennyire szükségem van.Vízgőz fölött egy jénaiba teszem és le alufóloázom-majd hagyom "párolódni" 30-35 percet.

Főzök krumplit,tojást-abból a sárgáját kiveszem és a felét hozzáadom-mert először kapja.Ezért csaka felét.

Aztán turmix.Én még adok hozzá egy kis őszi vagy sárgabarackot-hippes- mert csak így eszi meg:)

2010. máj. 10. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, aranyos vagy. Holnap kipróbálom én is. S csak most látom a sok leütési hibát az előző kommentben, bocsi. Szép napot!
2010. máj. 10. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!