Észrevettétek, hogy az 50%-alatti "hasznos válaszokat adó" anyukák, terhesek sokkal emberségesebbek, mint a 70 % körüliek? Tisztelet a kivételnek.
Figyelt kérdés
Olvasom a hozzászólásokat, aggódó kismamák kérdéseit, és az azokra adott válaszokat. Bizony döbbenetes, hogy egyes magukat egyáltalán anyának nevező emberek milyen szélsőséges gyűlölettel, utálattal, lekezeléssel, lenézéssel, mások problémájának lekicsinyléséve tudnak hozzáállni egy-egy kétségbeesett, tapasztalatlan, jövendőbeli anyukához, kismamához. Számomra teljesen érthetetlen, hogy ezekben az emberekben honnan gyűlt össze az évek során az a rengeteg rosszindulat, ami ilyen lekezelő, becsmérlő, kioktató anyává teszi őket. Mélységesen sajnálom a gyermeküket, bizony nem lehet jó egy ilyen anya mellett felnőni. Magamról tudom, az én anyukám is ilyen típus, borzalmas folyton csak a mocskolódást hallgatni. Akinek inge, vegye magára! :DDD2017. febr. 19. 20:51
11/16 anonim válasza:
Tényleg sok a rosszindulatú válaszoló, de én nem vettem észre ilyen összefüggést a százalékokkal. Az oldal legdurvább, leggonoszabb hozzászólója pl. 44 százalékon áll.
12/16 anonim válasza:
Az oldalon a százalékok nagyon sok mindenből tevődnek össze. Függ attól, hogy mióta van jelen az oldalon valaki, milyen kategóriákban válaszolgat. Az első időszakban még nagyon könnyen változik a százalék, hiszen minden változás befolyásolja. Aztán ha beáll, akkor utána már nem módosít rajta egy-egy válasz.
Jómagam évek óta vagyok tag, a százalékom már nem módosult legalább egy éve. Pedig ebben a témakörben mindig lepontozódnak a válaszaim.
13/16 anonim válasza:
Utolsó, ebben teljesen igazad van. Ebben a kategóriában viszonylag magasak a százalékok, de ha valaki mondjuk a Politika vagy Vallás rovatban is aktív, akkor garantáltan lemegy 40-50 százalék körülire, mert ezeken a helyeken mindenki le van pontozva.
14/16 anonim válasza:
Figyu, en a terhes kategoriaban meg 86% voltam, a babasban pedig 58:D Egy csomoszor lepontoztak olyan kerdesekert, hogy "tetszik ez a nev?" En meg azt irtam, hogy igen, tetszik, vagy hogy nem, nem tetszik. Es mindkettoert lepontoztak. Szerintem a kismamak baromi frusztraltak, azert van sok alacsony pontszam.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. puszi nektek, még a rosszindulatúaknak is, hátha tanulnak valamit. :D a jó embereket csodálom és szeretem, sajnos egyre kevesebb van belőlük, a legborzasztóbb pedig az, hogy gyermeket szülő emberektől tapasztalom az ilyen primitív viselkedést, hozzáállást, hozzászólást. szomorú, hogy ilyen emberek gyereket nevelnek, és sajnos ezen buta emberek gyerekéből ismételten ilyen felnőtt emberek lesznek, és egyre szarabb lesz a világ. becsülöm a jóindulatú embereket, egyre kevesebb van belőlük, ezért is tisztelem annyira őket.
2017. júl. 27. 19:34
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ természetesen mindannyiótoknak.
2017. júl. 27. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!