Miért dugul be a baba orra ejszaka ha nincs megfazva?
taknyos a hidegtől
teveled még sose volt ilyen?
Szia! Nálunk is voltak hasonló gondok, de a kisfiam szárazon köhögött is hozzá. Jártunk dokinál, allergiát kizárta így ő is a levegő páratartalmára gondolt. Először szerintem ti is tegyétek meg ezt a lépést! Mi vettünk légzéskönnyítő párnát, az is nagyon hasznos!
Ilyen: [link]
Illetve párásítót is beszereztünk, az pedig ilyen:
[link] (Itt jelenleg nem vásárolható, de szerintem máshol megtalálod, lehet használtan is)
Azóta nincs ilyen gond. :)
"légzéskönnyítő párna"
a h.lye vonzza a h.lyét.
Igen 30 éve még be tudták etetni az embereket a párásítóval, ma már páramentesítőt árulnak, mert ahol van egy kis penész ott biztos nagy a pára és fordítva is.
"Légzéskönnyítő párna"
Már az ismertetőjében is akkora blődségek vannak, hogy az nekem fáj. Egyébként csak 6 hónapos kortól javasolt, szóval a kérdezőnél ez kilőve.
Egyébként egészséges felnőtt embernek is be tud dugulni az orra esténként. Nyugalmi állapotban vagy, máshogy veszed a levegőt, máshogy termelődnek a váladékok is.
Allergiára nem gyanakodnék, hisz akkor nem csak este jelentkeznek ez a probléma. Javaslom a lefekvés előtt a szoba átszellőztetését. Legtöbbször ennyitől megoldódik a probléma.
Az én orrom is ezt csinálja. Valahonnan tudja, mikor fekszem le... Ráülök az ágyra, már bedugul, nappal semmi bajom. Én allergiás vagyok.
(Páratartalomnak az 50% kevés, inkább 60% lenne jó.)
páratartalomnak 23 fokon az 50% az sok. Pont elég a penésznek, este amikor lehűl a levegő 20 fokra az már 70%.
Gondolom egy válaszoló se tudta, hogy a páratartalomot a hőmérséklettel együtt adják meg.
És ha van penész a házban, akkor nem gonosz angyalkákra kéne ráfogni, hanem elősször venni egy elektromos páramentesítőt venni meg letörölni a penészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!