Nektek tetszik a Martina név?
Nekem tetszik. Férjednek mi tetszik? Hátha találnátok egy köztes megoldást.
Nálunk azt a nevet kapta a lányunk, ami nekem tetszett, mert neki csak az volt a lényeg hogy egészséges hercegnője szülessen valamint be az Erzsébet-Mária-Irén vonalon haladjak, de ne is a Dzsesszika, Pamela vagy Életke...
Nem. És nevet választani nem meggyőzködéssel, hanem közös akarattal kell, mert ez egy nagyon fontos dolog.
Nálunk is vannak olyan nevek, amiket egyikünk szívesen adna, a másik meg hallani sem akar róla. Addig keresgéltünk, amíg nem találtunk olyat, ami mindkettőnknek jó lett.
Esetleg alternatíva lehet második névként, ha neked nagyon fontos ez a név.
Hát nekem erről a névről mindig az a sztori jut eszembe, amikor a terhestornán Martina leendő anyukája döbbent arccal rámmeredt, hogy hát ezt a nevet meg, hogy Flóra, honnét szedtük? o.O Én úgy véltem már akkoris, hogy a Martina sokkal furább név a Flóránál... :D
Amúgy nem tetszik, mert túl kemény a hangzása. Ezt a kislányt Tinának szólítják, az viszont tetszik, én keresnék egy másik nevet, amit így lehet becézni.
Nekem is tetszik,de a lényeg,hogy nektek tetszen!
Ha a párod nagyon nem szeretné,adjatok neki két nevet az egyik ami a párodnak tetszik a másik pedig a Martina.:)
Ne gyozd meg, igaza van.
Nagyon csunya nev.
Tetszik.
Viszont a párodra tényleg nem szabad ráerőltetni, abból semmi jó nem sülhet ki.
Válasszatok inkább olyant ami mindkettőtöknek szimpatikus. Kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!