Normális, hogy a babám székletének a szaga változik, pedig csakis anyatejet eszik? 2 hónapos
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert probléma lenne, de amióta büdi a széklete!ami nagyon híg születése óta/úgy látom egyre nyűgösebb.Lehet, hogy semmi köze hozzá...2008. okt. 10. 19:11
1/3 anonim válasza:
Nekünk már a szülészeten is büdi volt, pedig azt mondják, amíg anyatejes nem az. És sose volt kemény. Az is elképzelhető, hogy semmi összefüggés nincs nálatok a szag és a nyűgi között.
2/3 anonim válasza:
Lányom 4 hós, és csak anyatejes. Mindig nagyon híg volt a széklete, volt hogy annál is híbabb:.)
És nálunk is néha más szaga van van hogy kicsit zöldes, volt kicsit nyálkás is, de mindig arra jutottam, hogy ez nem baj. Beteg még sosem volt:-)
Ne izgulj:-)
3/3 anonim válasza:
Az anyatejes babák széklete ált. elég híg.Nálunk sokszor a pelenkán kívülre is jutott belőle.Én úgy tudom,ha csak szopik és zöld a széklete nem sárga,akkor az arra utal,hogy kevés a tej.A szagát pedig az is befolyásolja,hogy te mit eszel,iszol.Én amikor alkoholmentes sört ittam a gyerek iszonyat cefreszagú dolgot tudott produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!