Anyukak. Pár napos babaval hogy nez ki a napotok?
Koszonom. Nagyon a vegen vagyok mar es ugy varom hogy velem lehessen. :) kivancsi vagyok milyen lesz.
Van egy labradorunk bent. Az o reakciojat is varom hogy fog nekem "segitkezni" :)
Az első hetem tökéletes volt, mert nálunk volt anyósom, és minden házimunkát megcsinált. Csak a fiammal kellett foglalkoznom.
A második héttől indult a zombi program...
Nem is tudom, hogy éltem túl az első hónapokat.
Tiszta káosz volt az életem. A férjem szabadnapjain próbáltam mindent bepótolni, legfőképpen az alvást...
Nem tudom te igény szerint fogsz-e szoptatni / etetni vagy időt állítasz majd be, de én egy dologból sosem engedtem: Nem ébresztettem a babám.
Első héten főleg - nagyon szépen és sokat aludt, így az etetések között volt időm fejni, feküdni, regenerálódni. Fogadtuk a vendégeket, párom, anyukám és nagymamám segített a főzésben, mosogatásban, mosásban. Én is meg tudtam volna csinálni, de sokkal fontosabb hogy visszatérjen a tested önmagához.. Minden szépen regenerálódjon. Ezt fontos betartani.
Az éjjeleink jók voltak, kb az éjféli evés után általában 4-5 fele ébredt fel és ezt tartotta is minden nap. Mivel nem ébresztgettem, saját maga alakította ki a ritmusát, ami szinte minden napot kiszámíthatóvá tett.
Eleinte evés-alvás volt főleg. Ismerkedtünk a hangjaival, mi mit jelenthet. Élveztük a fürdést (bár csak két hetes korára jött rá, hogy "óó ezt én imádom!"), hogy itt van velünk, nézegettük, csodáltuk, puszilgattuk.
A második héttől majd minden más lesz, élénkebb lesz, érdeklődőbb is. Jöhet sajnos a hasfájás, és a könnyeket is meglátod majd (szívem szakadt meg..).
És fontos: Legyetek nyugodtak és akkor ő is az lesz. Emiatt is mondják olyan sokszor, hogy pihenj ha a baba alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!