Mikor fog felállni?
Kislányom 11 hónapos, március 8-án lesz 1 éves. Néha fél lábbal próbálkozik, de nem komolyan, inkább csak játékból. Mászásban közlekedik elképesztő sebességgel :)
általában mikor állnak fel a babák?
Segit neked, ha leirom?
Mindharom felallt hat honapos koraban.
Szerintem nem vagytok elkesve,a csaladba van egy 1 eves kislany,kb 2hete kezdett el felálni egyedul de meg nem tudja megtartani magat igy fel percen belul leul.
Nyugi eljon az ideje.
Kislányom 1 éves elmùlt amikor elôször felállt. Egyik napròl a mâsikra történt, elôtte nem is pròbálkozott.
Igaz én elvittem fejlesztôbe a gyerekorvos tanácsára, 1 alkalom után már állt is. Nem tudom a fejlesztô hatására vagy egyebként is felállt volna.
tessék, itt van, mikor fordulj orvoshoz?
11. hónapos Ha nem áll fel, nem ül stabilan támaszték nélkül is
de attól, hogy feláll, még mászik. olyan 7-8 hónapos korban szoktak felállni a babák és 12-13 hónap korban indulnak eel, de utána is még a mászást részesítik előnyben mert hamar elfáradnak.
szóval ez elég hülye érv a védőnőd részéről :/
ha van alapítvány a közeledben akkor oda, pl. korai fejlesztő, gézengúz, gekko, stb vagy ha nincs akkor dévény vagy kondukor. nagy gond nyilván nincs, nem ijesztegetni akarlak, de nyilván valami nehézsége van amin át kell segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!