Tetszés szerinti sorrendbe raknátok ezeket a neveket?
Iván, Márk, Viktor, Benett, Maxim, Ákos, Domonkos, Fülöp, Norman, Zsolt, Zaránd, Vince, Armand, Bernát
Természetesen nem az itteni válaszok alapján fog nevet kapni, de ezek az esélyesek, egy-egy pedig a férjem és az én kedvenc nevem. Csak kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a családtól nem kaptunk sok segítséget:-) Pár válasz után persze elárulom s favorit neveinket:-)
A fiamat Ivánnak hívják.
Ha lenne második, akkor esélyesnek mondanám Vince, Zsolt, Domonkos neveket (ebben a sorrendben).
Ákos, Fülöp olyan semleges, nem rossz, de még elmegy kategória.
A többi egyáltalán nem tetszik, nincs sorrend.
Vince,Benett,Maxim,Márk,Norman,Domonkos,Bernát,Zaránd,Ákos,Viktor,Armand,Fülöp,Zsolt,Iván
Remélem nem hagytam ki egyet sem,de nekem ez a sorrend.Vincétől a Zarándig még adnám is,de a többivel sincs gond,csak azok nekem annyira nem tetszenek.A Zarándot most hallom először,de nagyon különleges,tetszik.A mi kisfiaink Benett és Vincent.
Közben látom már megírtad mi a Ti kedvencetek.Esetleg Váradi Vince Márk?Szerintem így nagyon szépen hangzik😊
Gratulálok!Megkérdezhetem hány hetes vagy?Én is most várom Vincent kisfiamat márciusra😊
Előző voltam
Benett
Ákos
Vince
Márk
Maxim
Zsolt
Viktor
Norman
Iván
Armand
Bernát
Domonkos
Zaránd
Fülöp
Várnai Vince jobban hangzik mint a Várnai Márk.
A 2 szótagosakkal jobb az üteme a névnek.
De a Zsolttal sem rossz vegülis.
Varnai Vince jol hangzik.
A Varnai jo vezeteknev, szinte minden megy hozza.
Nekem ezek nem tetszenek igazan amit irtal, ugyhogy nincs sorrend.
Ja de, a Zarand tetszik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!