Azok az anyukák akiknek csak a GYES a jövedelmük, készítetek bevallást? (adó)
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 22:20
1/5 anonim válasza:
Persze! Készítettem, mert arról is kell bevallás. Ha megkérdezel egy könyvelőt, akkor ő is rávágja. hogy kell...
2/5 anonim válasza:
Nem, mert NEM kell, ha csak GYES volt. Könyvelő mondta nekem is, akiben még nem csalódtam:)
3/5 anonim válasza:
Akkor cserélheted le a könyvelődet, mert KELL!!! Kérdezd csak meg az APEH-nál, ha nem hiszel másnak
4/5 anonim válasza:
A GYES állami juttatás ami után nem vonnak belőle adót. Csinálhatsz adóbevallást ha akarsz. De mivel nem vonnak belőle adót, így vissza sem térítenek, mert nincs miből. Szal tök hülyeség megcsinálni az adóbevallást.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok: én a könyvelőmben, aki 30 éve a pályán van, jobban bízok, mint benned, úgyhogy még ezek után sem fogok adóbevallást készíteni;) Nem kell, felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!