Miért csinálja vajon? Ennek mi az oka és vajon meddig tarthat még?
Hát nem tudom, hogy ugyanilyen-e nálatok a helyzet, én is most este írtam ki kérdésként...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Lehet emiatt.
A szeparációs félelem 5 hónapos kortól bölcsis, vagy óvodás korig is eltarthat, és közben hullámzóan kisebb-nagyobb mértékben előjön.
Én olvastam erről a Szülők könyvében, de ettől függetlenül nem tudom, hogy vajon ez a nagyon görcsös fizikai ragaszkodás az anyához vajon meddig lesz nálunk (is).
Nagyon rossz, hogy a szépen bejáratott napirendünket lehúzhatom a wécén, mert már minden felborult belőle, én is kizökkentem teljesen, és a gyerkőcöm is.
Újra kézbe kell vennem a dolgot, és valami ésszerű határt húzni, mert így nem lesz jó egyikünknek sem.
A legszörnyebbek az altatások!
Folyton szívet tépően sír, ahányszor csak próbálnám altatni.
Volt, hogy hagytam, hogy fent maradjon, de este hatkor már alig látott a fáradtságtól, és beájult, aztán hajnali kettőkor meg ébredt, hogy jó reggelt... :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!