Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 4 hónapos babának milyenek...

Egy 4 hónapos babának milyenek a játékai?

Figyelt kérdés
A zenélő forgós játékokat már 2 perc után megunja. Amit a kezébe adok,azt megenné (persze ez nem baj). A játszószőnyeget sem szereti már. A pihenőszékében elnézeget akár egy óráig is,de nem unalmas ez neki? Sokat játszunk vele,dögönyözzük, csiklandozzuk stb, ezek nagyon tetszenek neki,de egész nap képtelenség ezt csinálni. Közben jó lenne azért ha lekötné magát valamivel. Vagy még ez korai lenne? Egy hónapja még a forgók lekötötték. Létezik helyette valami más? A béby-kompot mikortól használhatja?
2008. okt. 9. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Kompba akkor lehet tenni,mikor már ülni tud egyedül.Ennyi idősen én körberaktam rágókákkal és csörgökkel,Ő pedig azon igyekezett,hogy ezeket elérje,utánuk tudjon fordulni.Nagyon jól elvolt velük,főleg,ha meg is kaparinthatta valamelyiket.
2008. okt. 9. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Az ő játékai a plüss csörgők,rágókák,zenélő kis játékok,textil könyvek.Azt ne várd,h fél napig is eljátszadozik egyedül.Most még te is kellesz az idő eltöltéséhez.Ha már majd megfordul,kúszik-mászik sokkal több mindent tud kezdeni magával.A kompot NEM ajánlják.mert nem tesz jót a baba lábainak,gerincének.5 hós baba anyukája
2008. okt. 10. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
24%
Én szopispárnával kitámasztottam a kompban a lábát, és nagyon élvezte. Már igaz 6 hónapos lesz, de volt 4 hónapos, mikor először betettem és most már egyedül ül, így a párna sem kell. Próbáld meg, de ha begörnyed a kis háta, vagy a feje lecsuklik, akkor még várj vele! :)
2008. okt. 10. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!