Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól áll fel a kisfiúk...

Mikortól áll fel a kisfiúk kukija?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már az anyaméhben is.
2008. okt. 9. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
:) érdekes nekem még nem sikerült elcsípni a pillanatot.
2008. okt. 9. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam (9 hó) ha elcsípi addig játszik vele míg vigyázzba nem áll;)
2008. okt. 9. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

az enyemnek 4d ultrahangon állt :)

kinnt nem tudom azt tudom, hogy 8 honaposan mar vigan jatszanak vele :)

2008. okt. 9. 23:25
 5/8 anonim válasza:
100%
De édesek lehetnek !
2008. okt. 10. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
4-5 éves korban
2009. ápr. 12. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
jaj ezért tényleg "ne akadjatok ki" de én 13 évesen 8 évet öregedtem amikor megláttam: bátyám két fia (5-4 évesek) itt voltak pár napig nálunk és este fürödtek és bementem kezet mosni. OLYAT LÁTTAM AMITŐL off-oltam: a kisebbik fekszik a nagyon és a nagyobbiknak állt a pénisze és követelték hogy mennyek ki... rögtön szóltam szüleimnek hogy mi történik (nem történt semmi csak hát izgatták egymást) és valami kegyetlen volt most is remegek ahogy írom (XD)... de komolyan ilyet hol látnak? lehet meglesték a bátyámékat
2009. jún. 24. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én babám lassan 7 hós. Mióta ül a kádban fürdetéskor ( kb. 1 hónapja) azóta fogdossa a kukiját. (Előtte is már peluscserekor megtalálta néha, de azóta rendszeres a dolog)

Húzza, markolja, "zongorázik" rajta. Nagyon durva. Éééés merevedése is szokott lenni. Próbálok játékot adni a kezébe, akkor pár másodpercig meg is feledkezik a fütyiről.

De már pár hónappal ezelőtt is észrevettem néha, mikor levettem a pelust, h ágaskodik a kis fütyi.

Hát elég korán kezdődik, azt tapasztalom, csak majd ha már mások előtt is ezt fogja csinálni, akkor nem tom mi tévő legyek....

pasi ez a javából :-)

2011. máj. 24. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!