Angelcare légzésfigyelő nem is figyeli a légzést, csak összevissza villog? Más is járt így?
Figyelt kérdés
Amikor megszületett a kislányom, gyakran elfelejtettem kikapcsolni, amikor kivettem az ágyból, és akkor pár másodperc múlva hangosan vijjogni kezdett. Mostanában már ritkán felejtem el. Tegnap este, mikor kivettem, nem kapcsoltam ki, csak vártam, mikor kezd el sípolni. De nem kezdett el, hanem a zöld lámpa villogott, mintha mintha a baba ütemesen lélegezne az ágyban. Percekig álltam ott, és figyeltem, hátha beriaszt, de semmi. Állítgattam az érzékenységet, tologattam a matrac alatt az érzékelőlapot, és ugyanúgy csak zölden villogott. Kb. 15 perc után "tért magához" és kezdett riasztani. Ez azért elég durva, nem?2010. máj. 7. 07:04
11/11 anonim 

válasza:

Nálunk a baldachin ért kicsit hozzá a mi ágyunkhoz, és annak a mozgása elég volt, hogy ne riasszon. Én is jól kiakadtam, mire rájöttem! Pelenkázó is lehet a ludas, illetve szerintem akkor az is elég lehet, ha a padló mozog az ágy alatt kissé, pl. laminált padló, ami alatt az a szivacs vagy mi van...
De azt is észrevettem, hogy van egy kis késése a villogónak a légzéshez képest, persze nem 15 perc, csak pár másodperc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!