Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig híznak rendszeresen a...

Meddig híznak rendszeresen a babák?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy 3hónaposak vagyunk és kb 2 hete csak ingadozunk 5.85 és 5.75között.Gondolom nem híznak folyamatosan,mert akkor egy évesen már kb 20kilósak lennének,de az az igazság,hogy nem is kér többet.3 óránként eszünk az éjszakai egyszeri etetéssel 6szor egy nap kb..van ,hogy 7szer,de mégsem hízunk tovább...amúgy mosolygós..csak este hisztis kicsit Nálatok ,hogy megy?Mennyit hízik?Lehet,hogy azért van ez,mert kb 2 hete vezettem be,hogy igen is rendszer legyen és lerakom a kiságyba meghatározott időkre,mert azelőtt már annyira nem akart aludni,hogy végig ordította a napot...
2008. okt. 9. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első 6 hónapban a minimum hízás hetente 12-15 dkg. Majd 6 hónapos kora után havi 50 dkg, de fél éves kora után, ha hetekig stagnál a súlya az sem baj. De a Te babád még kicsi ahhoz, hogy 2 hét alatt semmit sem hízzon v. esetleg fogyjon. Nem volt beteg? Ha nem, én megmutatnám a dokinak.
2008. okt. 10. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy amíg megkétszerezik a születési súlyukat, addig kb. rendszeresen híznak.

Nálunk is volt olyan, hogy egyik héten 500 gr-ot, másik héten 120 gr-ot hízott a kisfiam. Az, hogy pár napig stagnál, semmi bajt nem jelent. Ha jókedvű, mosolygós, akkor semmi baja. Estefelé szerintem az összes baba hisztis egy kicsit a fürdetést várva, és azért is, mert fel kell dolgozniuk a nap eseményeit.

Szóval semmi gond, mérd hetente a babádat!

2008. okt. 10. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)MA is megmértem ma már 5.91lett így megnyugodtam:)
2008. okt. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!