Ti járnátok a 15 hós gyermeketek mellől edzeni fittness terembe úgy, hogy odavissza 1 órát kell utazni?
Nincs a kozelben terem, es en szeretnek jarni. Most abba ne menjunk bele, hogy miert nem jarok inkabb futni vagy miert nem edzek otthon Reka dvd-re.
A lenyeg, hogy nem sok az utazas?
Vonattal jarnek, 20 km a tavolsag.
Sokak szerint hulyeseg elmenni ilyen messzire edzeni. Van rajtam 30 kg amit le akarok dolgozni szakember segitsegevel egy szemelyi edzovel.
En nem csinalnam, mert 17kg-t adtam le itthon tornazva es neha futva. (Bar tenyleg nem Rekara). M-es méretből lett xxs.
De ettol fuggetlenul a gyereknek baja nem lesz, a kerdes az h te birsz-e vele.
Sokaknak otthon nem megy a konzekvens sportolás, márcsak azért sem, mert ha a gyerek elkezd nyüglödni, akkor egyböl neki kell odamenni hozzá, és ha az egy órás sportolás közben ötször a gyereket pátyolgatja, akkor az egész nem ér semmit.
Emellett egy anyának is szüksége van néha kikapcsolódásra, gyerekmentes programra - és ha ez emellett még az egészségének is jót tesz, akkor mindenképpen érdemes.
Elnézést, hogy mertem válaszolni a kérdésedre "kedves" Kérdező! Úgylátom csak buksisimiért jöttél! Hát akkor tessék: simi-simi!
Ha már ilyen hangot sikerült megütnöd velem szemben!
Koszonom a valaszokat!
A futast kihagynam az eletembol. Nos ami a masik rontos szempont a teremmel kapcsolatban, hogy szakszeru segitseget kapok, es log a hasam a mellem a szulestol. Vqloszinu az edzo tud erre ajanlani hatekony edzestervet. Itthon nem tudok a lanyomtol edzeni igaza van az egyik valaszolonak, hogy necces itthon negoldani . A lanyom a nappali alvasabol is legalabb 1x felriad. Igy mar az optimalis zsiregetesnek lottek...
Senkit nem akartam megbantani, koszonom mindenkinek a valaszat. Ez a hangnem a futasnak ment ugyanis utalok.
"og a hasam a mellem a szulestol. Vqloszinu az edzo tud erre ajanlani hatekony edzestervet. "
Nem tud. Sot ha lemegy az a 30 kilo akkor meg jobban fog logni. De attol meg le kell adni...
Na kedves hozza nem erto okostojci, mashol amortizald le az ember hangulatat...
Nem latod, hogy az osszes kommented le van pontozva 0%-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!