Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néha nem mennétek vissza az...

Néha nem mennétek vissza az idöbe h láthassátok újra a pár hetes vagy újszülött babátokat és h magatokhoz ölelhessétek? Szerintetek is észrevétlenül repül az idö?

Figyelt kérdés
Olyan gyorsan "nagy" lett a lányom és néha annyira szeretnék visszamenni az idöbe h még 1 kicsit vele lehessek akkor amikor még pici volt.Nehogy félre értsetek most is imádom sőt jobban mint valaha mondhatom túlzás nélkül h rajongok érte hisz minden nap van valami amivel meglep.Csak néha visszamennék 1 kicsit.
2010. máj. 6. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
persze-persze elöre nézni.Én is azt teszem csak néha olyan jó lenne ha még 1x az ölembe aludna el meg ilyenek.Én is kíváncsi vagyok a jövöre.Nekünk még szóba se jöhet 1 kistesó sajna.Habár 1 rakat gyerköcöt szülnék legszivesebben csak sajna a pénztárcánk ezt az 1et is alíg bírja:(
2010. máj. 6. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem mennék vissza. Annyira törékeny volt, szinte hozzá se mertem nyúlni, nem értettem a jelzéseit, mikor miért sír, sokat aggódtam, hogy biztos valami baja lehet szegénynek. Most viszont, lehet dögönyözni, kis husos, imádnivaló, 8 hónapos. Persze, akkor is imádnivaló volt, az első pillanattól fogva imádom, szeretem, Ő az életem! De én örülök, hogy mostmár nagyobb és könnyebb vele, mint az első hetekben, napokban.
2010. máj. 6. 21:09
 13/15 Bea24 ***** válasza:
Mi is pont tegnap nézegettük az újszülött kori képeket, és csak néztem, hogy milyen nagy lett az én pici lánykám, aki ma 9 hós. :) Napról napra édesebbek. :) Nem mennék vissza, mert annyira aggódtam miatta, minden miatt, miért sír, mi a baja, miért nem hízik, fáj a hasa, szóval eléggé ki voltam a kezdetekben és örülök, hogy túl vagyok rajta és tapasztaltabb lettem. Szeptemberben jön a kisöcsi, úgyhogy újra átélhetem. :) De már a mostani tudásommmal. ;)
2010. máj. 6. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem.Én szeretem,hogy már viszonylag önálló,tudok vele kommunikálni stb.18 hónapos a lányom.
2010. máj. 6. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem mennék vissza, mert sokkal jobb most: 17 hónapos -- megpuszil, megölel, szeretget. Amíg kicsi volt, egész nap aludt, feküdt, vagy evett -- szétuntam magam (persze képletesen szólva). Most sokkal sokkal jobb.
2010. máj. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!